reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

Magda no teraz juz masz spora kuleczke i bardzo zgrabna:-)

Nanusia Masz sie juz czym pochwalić:-) fajny domek.

Ja chyba przez wczorajsze obzarstwo do 70 doszlam:szok: moze lepiej nie bede dzis stawać na wadze. Mi tez wszyscy mówią ze fajnie wyglądam i brzuszek zgrabny. Ja tez wiem ze nie jestem gruba,ale jakaś taka obtluszczona sie czuje i tesknie juz powoli za starymi ciuchami. Ostatnio mam taki pęd na żarcie ze boje sie efektu końcowego. Dobrze ze przynajmniej mały z tego cos zabiera bo ostatnio ładnie przybrał.

reklama
Piękne brzuszki!! Każdy, bez wyjątku!!
Urocze są ciążowe brzuszki :-) aż chce się na takie patrzeć :-) Będę musiała kiedyś pstryknąć fotkę i też pokazać mieszkanko mojej Hani :-)

A co do jedzenia to i u mnie masakra się zrobiła :-) jadłabym najchętniej cały czas :-) i taką strasznie dziwną ochotę na pieczarki mam... :-(
A wczoraj, to cały dzień za mną chodził makaron z serem i rodzynkami - na słodko :-) na szczęście nie miał kto wyjść do sklepu, a mnie się nie chciało ;-)

Za mną chodzi bardziej sllodkie ostatnio a z jedzeniem u mnie odwrotnie niż u Was,mogłabym nic nie jeść bo mi się wogóle nie chce i laknienie też słabo czuje,dziwne nie???Obiad to na siłę jem bo wiem że muszę

Magda-ja też jakoś niespecjalnie mam apetyt,do tej pory miałam zawsze wyraźną chęć na coś,a teraz ?zmuszam się do wszystkiego...jedynie słodkie wcinam jak przedtem,ale nie można odżywiać się tylko słodyczami...

Brzuchacz pospolity - 36 tc ;-)
9kg na plusie, 92 w pępku.

Załączniki

• 36.jpg
    36.jpg
    35,6 KB · Wyświetleń: 95
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry