U
usuniecie
Gość
Czyli mam rozumieć że skoro mąż mówi mi że jestem dla niego ważna , że nie pociąga go młodsza kobieta i to, że nie dorównam jej to powinnam uważać jako kłamstwo?
Moze nie kłamstwo, ale jaki normalny chlop powie swojej kobiecie, ze tamta kolezanka jest atrakcyjna,nie powie. Jesli szanuje swoją kobiete. Mężczyźni to wzrokowcy nawet jesli jest tak, ze fizycznie podoba mu sie, to jest z toba, nie narusza granic wiec nie robi nic złego. Mlode dziewczyny czesto lubia kiedy starsi Mężczyźni zwracaja na nie uwage, szczegolnie kiedy nie maja swoich rodzin, sa jeszcze na etapie zabawy itp.
Skup sir na tym aby podniesc sobie samoocene, zadbaj o siebie, zrob cos dla siebie. Nie atakuj swojego mężczyzny, tylko rozmawiaj. Mozesz mowic o swoich obawach, ale nie wolno atakowam. I przeglądanie profilu tamtych dziewczyny jaki ma sens? Kazda z nas jest inna to, ze ona jest ladniejsza, nie oznacza odrazu ze poleci do niej, miej zaufanie do swojego mężczyzny.
A z drugiej strony moze kryzys u was nastapil i może woli z taka mloda dziewczyna pozartowac, bo ty moglas stac sie nieco dretwa, zakonpleksiona, nie mowie, ze tak jest, ale byc moze warto spojrzeć na to, ze warto cos w waszym związku z mezem cos odświeżyć.