reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki wrześniowych mam

reklama
Teofilosia jedziemy na tym samym wózku :-D ciekawe w jakim odstępie czasu sie rozpakujemy ;-)
bebzonik no widzisz co raz bliżej finiszu jak maluszek już sie przesunął niżej ;-)

magda no rzeczywiście, ciekawe która z nas będzie pierwsza tulić maleństwo. :-) Mi lekarz na ostatniej wizycie prognozował coś na 6 września, ale ja mam przeczucie, że będę rodzić po terminie, czyli po 15stym.

Dziewczyny brzuszki macie śliczne , jak marzenie :-D
Tofilesia super sesja, zdjęcia przepiekne !!

Ja miałam taki czas z 2 tyg temu gdzie jak ktoś mnie widział to mówił że brzuszek mi się obniżył i rzeczywiście jakos lepiej mi się oddychało i nie czułam tego bolesnego ucisku na żebra, ale od kilku dni to brzuchol mam pod samymi cyckami, ciężko mi się oddycha i ból żeber wrócił, czy to możliwe aby brzuchol się najpiew obniżył a teraz podniósł z powrotem ??

Igocencja - może maleństwo się przemieściło ?

Na dzisiejszym KTG położna widząc mój brzuch zapytała czy aby napewno jednego dzidziusia się spodziewam - hahahha - mam brzuch ogromny :sorry2:

reklama
Do góry