reklama
magda1977
mamusia 03.02,10.05,09.11
Teofilosia jedziemy na tym samym wózku ciekawe w jakim odstępie czasu sie rozpakujemy ;-)
bebzonik no widzisz co raz bliżej finiszu jak maluszek już sie przesunął niżej ;-)
bebzonik no widzisz co raz bliżej finiszu jak maluszek już sie przesunął niżej ;-)
Dziewczyny brzuszki macie śliczne , jak marzenie
Tofilesia super sesja, zdjęcia przepiekne !!
Ja miałam taki czas z 2 tyg temu gdzie jak ktoś mnie widział to mówił że brzuszek mi się obniżył i rzeczywiście jakos lepiej mi się oddychało i nie czułam tego bolesnego ucisku na żebra, ale od kilku dni to brzuchol mam pod samymi cyckami, ciężko mi się oddycha i ból żeber wrócił, czy to możliwe aby brzuchol się najpiew obniżył a teraz podniósł z powrotem ??
Tofilesia super sesja, zdjęcia przepiekne !!
Ja miałam taki czas z 2 tyg temu gdzie jak ktoś mnie widział to mówił że brzuszek mi się obniżył i rzeczywiście jakos lepiej mi się oddychało i nie czułam tego bolesnego ucisku na żebra, ale od kilku dni to brzuchol mam pod samymi cyckami, ciężko mi się oddycha i ból żeber wrócił, czy to możliwe aby brzuchol się najpiew obniżył a teraz podniósł z powrotem ??
ewelinak1
Fanka BB :)
Igocencja - może maleństwo się przemieściło ?
Na dzisiejszym KTG położna widząc mój brzuch zapytała czy aby napewno jednego dzidziusia się spodziewam - hahahha - mam brzuch ogromny
Na dzisiejszym KTG położna widząc mój brzuch zapytała czy aby napewno jednego dzidziusia się spodziewam - hahahha - mam brzuch ogromny
magda1977
sylwia8708
madzia w końcu brzuszek przypomina ciążowy Ślicznie wyglądasz i masz duży brzusio :-)
magda1977
Dziekuję.
NO i moje nózki i kręgosłup własnie juz mocno odczuwaja ten brzuszek hihi
NO i moje nózki i kręgosłup własnie juz mocno odczuwaja ten brzuszek hihi
reklama
sylwia8708
Ale wagowo t chyba się nic nie zmieniło bo chudzinką jesteś nadal :-) Chciałabym mieć taką figurkę ale moje pielgrzymki po słodycze nie wróżą nic dobrego