reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

te dzieciaki rosną :-) kochane !
aniołku najbardziej mnie rozczula jak widzę malucha który pomimo swoich umiejętności jeszcze próbuje ssać :-) nie wiem dlaczego.Fajny ten kubek !
Kuba to i nawet z butelki zwykłej potrafi się napić,czasami przechyli za bardzo i się obleje,lubi pić ze szklanki,kubka,zwykłej butelki,ale i tak kocha swoją butelusię ze smoczkiem :-D
Cieszę się,że Kuba już wie kilka ważnych rzeczy-że telefonów i pilotów nie oblizuje się z każdej strony i nie gryzie,że półka z ładowarkami,aparatem itp.nie jest dla niego,że kuchenka jest dla mamy :-D i że mój laptop to nie zabawka :-) no i że chrupki jemy wkładając rączkę do opakowania a nie rozsypuje się po podłodze...przestał się bawić jedzeniem jakieś 1,5 miesiąca temu i jest super :-) no i się pochwalę,Kuba potrafi ślicznie zjeść samodzielnie jogurt,budyń itp. łyżeczką

reklama
salemciu a ciebie bezsennosc dopadla :), o tej godzienie to ja w glebokim snie albo w pierwszym nocnym karmieniu...
Brawo dla Kubusia, ale on to juz duuuuzy chlopak ;)....

probowalam nocnikowania ale gdy siada na nocniku to jest meeeega ryk, chyba jeszcez ne czas :(...

co do tego kubka, jak nie pociagniesz nie possiesz to nie poleci wiec no musi zasysac kubek.... ale ja ogolnie duumna jestem jak paw to on nie chcial nic procz piersi (ile ze szklanki wypil ze 30ml max) a teraz jest kubek i Niko soczku wypil 200ml, jak mnie nie bedzie P moze go napoic i dac obiadek :)... w koncu, ale ja i tak mam zamiar jeszcze 1-1,5roku karmic...

znajomi posiedziele długo,a Kubę położyliśmy przed 23 :szok: bo nie zauważyliśmy że to już taka godzina hehe i spał całą noc w końcu :-) a mnie wczoraj pozostało posprzątać,wykąpać się i polatać po allegro :-D

Aniołku- serio pił z kubka? super moj to wylewa na wszystkie strony jak mu dam on zamiast pic do pluje do tego kubka bańki robi :D hehe noo raczkuje juz dawnooo.. teraz juz stoi i probuje chodzic mysle na swoj roczek juz bedzie chodził.a filmiki super
Salcia to poimprezowałaś widze :)

sugar pil pil tylko musialam trafic w moment kiedy mu sie naprawde pic chcialo inaczej tez plul itd.... a teraz ten kubek z lovi ma kolo siebie i jak pic mu sie chce to se go bierze i pije...
a Marcel juz 9m ma, to duuzy chlopak juz :).... Jeszcze chwila i bedzie ci smigac po calym domu :)...
moze tez sprobuj z takim kubkiem :)... on jest od 9m wlasnie...

Ja tez mam wlasnie tego niekapka ale taki z dziubkiem z nuka i nieche tego ssac gryzie tylko. A ten lovi jest dla mnie za drogi ale poszukam odpowiednika na ebay moze co bedzie podobnego.
Aniolek- noo zaniedlugo bedzie latał heheh atwoj juz wstaje przy meblach? Raczkuje??

Klikaj i pomóż mi!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Pamiętacie jak pisałam Wam o tej dziewczynce od pewnej matki,która taka chudzinka,ostatnio byliśmy w przychodni i ona akurat też była,mała waży trochę ponad 7 kg i ma 13 miesięcy więc poniżej 3 centyla

reklama
Do góry