reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
jak Nam Kubulek spadł z łóżka pomyślałam to samo,że jestem złą matką,ale jak tak znajome opowiadają,nawet moja siostra mówiła że jej mała spadła jak siedziała,przechyliła się i główka przeważyła i spadła z łóżka-zdarza się kochane,ale byle nie za często.Kuba od miesiąca gdzieś już ładnie schodzi z łóżka,więc się nie boję upadku już.
Ale to mały kombinator i wszędzie wlezie,więc różnie bywa,potyka się,nadepnie na coś i leży hehe

Kurcze tak was czytam i juz niedługo moj bedzie siadał, potem chcial chodzic... jejku i sie zacznie bieganie za nim, by sobie krzywdy nie zrobil czy cos.... te 5 mies szybko zleciały to nastepne 5 migna tak samo....
ja tez zauwazylam ze ze starszymi jak paikowalam to i dzieciaki plakały ajak sie smialam to bylo wszystko oki, chyba ze mocno sie rozbili...;] ale to tlko daniel sie mocno rozbijał bo hania byla grzeczna i uwazna:-) ciekawe jaki bedzie Miki....:-) :-p

Kurcze tak was czytam i juz niedługo moj bedzie siadał, potem chcial chodzic... jejku i sie zacznie bieganie za nim, by sobie krzywdy nie zrobil czy cos.... te 5 mies szybko zleciały to nastepne 5 migna tak samo....
ja tez zauwazylam ze ze starszymi jak paikowalam to i dzieciaki plakały ajak sie smialam to bylo wszystko oki, chyba ze mocno sie rozbili...;] ale to tlko daniel sie mocno rozbijał bo hania byla grzeczna i uwazna:-) ciekawe jaki bedzie Miki....:-) :-p

Kuba kiedyś przewracał się o wszystko,przywalił sobie w rączkę szufladą,potem zaczął uważać,teraz jak zamyka szufladę to otwiera dłonie.
Dzisiaj mi pomagał w ściąganiu prania,widział że zaczynam zdejmowac ubrania z suszarki to przyszedł i zaczął mi zrywać ubrania i wrzucać do kosza na pranie heh a jak odkurzam chwyta mi za końcówkę i ciągnie po mieszkaniu,jeszcze trochę i nam obiad zrobi hehe :-D

salemcia- no to masz pomocnika :) hehe
mi maly pomaga szafki otwierać :D :)
Marcelkowi u gory sie przebila 1 juz czuć ją :) ale fajnie ale gryzie mnie strasznie jak piesek :D hehehe.

Hej dziewczyny tak na szybko was czytalam bo musze isc zaraz do Michałka i go obudzić bo mi bedzie w nocy tancował...
Saleminka spóźnione ale szczere wszystkiego naj naj najlepszego dla łobuziaka! :)

Marcel jaki on juz duży chłopak
Mi Michał raz spadł jak miał 5 miesiecy z wersalki na dywan ale spadł spojrzał sie na mnie a ja aż sie zagotowałam i nie krzyknelam tylko sama zaczełam płakać a potem on...
Ale spadł mi bo umial tylko z pleców na brzuch sie przerwacać i lezal na brzuchu i wtedy po raz pierwszt z brzucha na plecy sie chcial wywinąć i zleciał... Od tamtej pory latam jak glupia za nim ;P Bo mialam ostre wyrzuty sumienia i do tej pory mam..

A ja wstawiam fotki moje i Misiaka
cherylb.jpg

gugus.jpg

31848535.jpg
to jest zdjęcie z dziś, poprzednie są z przed 2 ,3 dni
37271078.jpg

misiooo.jpg
a to zdjecie tak sprzed 2 tyg :)

Edit:I Michaś od 3 dni raczkuje, tzn uczy sie, juz pozycje przyjmie ale jedną reke ma wyprostowana a drugą do łokcia na podłodze opiera i próbuje sie czołgać z pupą w górze, ale z dnia na dzien coraz lepiej mu idzie więc czekam na efekty :D

Ostatnia edycja:
Martuś- kochana to juz lada dzien bedzie normalnie raczkować na pewno! marcelek tez tak mial na poczatku sie czołgał,a potem sie zaczal kiwac do przodu i w tyl az wkoncu zaczal raczkowac. a ty kwitniesz po prostu jak na Ciebie patrze to normalnie promieniejesz :D :) maly oczywiscie tez sliczny :*

reklama
Do góry