reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
Aniołku serdecznie gratuluję! :-) Wymęczyli Cię, ale jaka radosna nagroda!
I ja tu zaglądam i kibicuje po cichu dzielnym mamusiom :-)
Cudne macie dzieciątka dziewczyny.

sugar nie no słodziak z tego Twojego Marcela ;* A jak się śliczniasto śmieje!! :)
Mój o 5 dni się śmieje już jak miny jakieś mu robimy, a od 3 dni tak na głos juz sie zaczyna śmiać :) i co raz więcej nowych odgłosów. I jak w nocy wstane bo chce jesc i placze to tylko mnie zobaczy i płacze i sie uśmiecha do mnie hehe ;) Boski jest ;D
Aaa i robi sie blondynek znowu ;)
Sugar a jak zdrówko małego?
Karmisz jeszcze piersią?:)

Aniołku Gratuluje :-) Troszkę późno,ale szczerze:-) Tak Cię podczytywałam i biedna tyle czekałaś i tyle sie przemęczyłaś, ale warto było cudowny Niki :-)

A Wy macie już cudowne dzieciaczki, tylko pozazdrościć... Ja jeszcze ostatni trymestr i sie doczekam :-) Jeszcze 11 tygodni :-D

Gratuluje wszystkim mamusiom :-)

Martuś- mały sie ma dobrze tylko troche katarku ma. no tez sie juz smieje na glos i chwyta zabawki :) karmie i mam zamiar jak najdluzej :) a ty?
bogusia- nie boj nic niedlugo i ty urodzisz :) a imie juz masz??

bogusia napewno sie doczekasz, szybko zleci, zobaczysz ja mam wrazenie ze jeszcze wczoraj dowiedzialam sie o ciazy a tu juz oltora miesiaca ma moj łobuz.
sugar ja butla bo mlody sie moim nie najadał. ale podziwiam , masz cierpliwosc, mnie tam wkurzalo karmienie cycem. Tzn wkurzało mnie w nocy bo młody jadł godzine, pospał 2 godziny i znowu chciał.. A pozniej to 3 dni cale i noce nie spałam bo 50 minut jadl ,20 minut spokoj i znowu był głodny. I po 3 dniach na butle przeszlam bo moim mlekiem sie nie najadał.

Martuś- aha noto w sumie dobrze ze na butle przeszlaś :) no moj normalnie poje i idzie spać a nawet do 5 godzin niekiedy spi..
Bogusia- ślicznie :) boisz sie porodu?:p

Sugarbabylove To jest dość dziwne, ale sie nie boję. Nawet nie wiem dlaczego tak jest, sama sobie w głowie tłumaczę, że mam dużą granice bólu, a poród musze przejść i tyle, a i wszystkie kobiety są tak skonstruowane, żeby sobie poradzić :-) Napewno chcę rodzić siłami natury bez CC jeżeli się uda :-)

reklama
:-):-)Bogusia i tak trzymac. Ja jak mialam bole co 5 minut to nie wiedzialam, ze to juz sie porod zaczal:szok: potem niestety dostalam boli krzyzowych:baffled: i bylo znieczulenie.

Do góry