reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
Sugar ucałowałam a wiesh jak sie cieszył?:D
On wogóle uwielbia jak go w usteczka całuje ktos :)

Wiem że wczoraj aniołek była podłączona pod oxy dzwoniłam do niej to ją tak zmuliła ze poszła spać ;) Dziś mi jeszcze nie odp więc może rodzi :D

Martuś moj marcelek też lubi byc cmokany aż sie śmieje :) a aniołek no wkońcu coś sie u niej dzieje :) oby juz urodziła :p
a ogólnie co tam słychać jak sie miewasz? ile mały juz waży??

Esemes od Aniołka:
"Nie no męczą mnie pod oxy od wczoraj a rozwarcie dalej na 2cm a skurcze słabsze niż przed oxy, jeżeli do 12 sie nic nie zmieni to cc. Eh... Ale dziś Niki wyjdzie :)."
3mamy za nią kciuki! :D:*

To super Marcelek też lubi być cmokany aż sie śmieje
a jak ty sie masz? i ile mały juz waży??
Dobrze że u Aniołka sie coś rudzyło :)

Sugar jak byl ostatnio ważony to 4kg, ale wiem ze ponad 4,5 napewno waży. 4 maja ide z nim na szczepienie to bede wiedziała.
Ja sie miewam dobrze, malutki bardzo grzeczny jest, w nocy wstaje na 10 minut, w 5 minut zje butle, 5 minut go ponosze do odbicia i juz spi :p i wstaje mi w dzien co 3 godziny a w nocy co 4 :D Wiec sie wysypiam. Ogolnie jest dobrze.
A u Ciebie jak? Marcelek duży już jest? :) Kolki minęły?
a właśnie jak mąż sie czuje w roli tatusia?:) Radzi sobie z synkiem jak przychodzi co do czego ;D

noto wkoncu aniołek urodzi :) no marcelek rośnie a rośnie.. juz ma prawie 6 kg ! 12 idziemy na szczepenie :p no twoj też juz kawał chłopa :p hihi
tatuś sobie radzi :) nosi go a nawet przewija jak trzeba :p tyy to on ci ładnie śpi jak co 4 godziny sie budzi.. moj co 2 -3 sie budzi a w dzien to prawie wogole nie spi.. kolki miewa czasem wieczorem.ale na szczescie juz mijają. :)

reklama
ojej a Aniołka tak wczesnie podlaczyli pod oxy? Przeciez ona jeszcze nie byla przyterminowana co nie? Tak czy siak, oby wszystko poszlo syzbko i sprawie! :)

Do góry