reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

eh saleminka melduje sie jeszcze w dwupaku :(.... boze ile bym oddala zeby urodzic.... masakra niech sie to juz skonczy to czekanie.... jeszcze tak mnie bola biodra, cala miednica i krocze po wczorajszym kilkugodzinnym chodzeniu ze jak robie kroki to czuje ze zaraz klekne a nie pojde...

to dobrze,lepiej zniesiesz poród :-) ja robiłam przystanek na odpoczynek gdy wchodziłam na 2 piętro,krocze mnie bolało gdy leżałam,a jak robiłam k...to kość ogonowa mnie bolała hehe :-D

reklama
ehhh zobaczymy sugar jutro jak bedzie bo wody zaczely leciutko sie saczyc, czasami jak wstaje czy czesciej jak leze se "posikuje"wiec na jutro jestem umowiona z ginem w klinice i on zdecyduje co dalej :).... a poza tym dzisiaj mam czeste bole jak na @ itd.... wiec hmmm....

ciekawi mnie jedno, dzisiaj rano jak lezalam sobie i mialam straszne bole jak @ i zlapal mnie skurcz i bol krzyza az krzyknelam se i wstalam i uwierzycie ze jak zaczelam chodzic to przeszlo??... - dziwne, jak chodze to skurcze nie sa tak bolesne jak leze czy siedze??!!!

co tam sugar u Marcelka, a salemincia u twojego Kubusia??... Pozdrawiam i caluje was...

aniołku bardzo dobrze,że ból przechodzi przy spacerku,może podczas porodu też nie będzie tak bolało gdy będziesz chodzić,ja miałam okropne bóle,czy siedziałam,leżałam,chodziłam czy na kiblu siedziałam.Darłam się nawet na kiblu,ale to już było spore rozwarcie,a tyle na kibelku siedziałam bo rozwarcie szybko postępowało :-D i miałam poj...położną a do kibelka mi nie wchodziła hehe

oddech czasami mi pomagał,ale tylko gdy się na nim dobrze skupiłam;-)
Ale coś dziwnie u Ciebie-te sączenie się wód.Powinno być ciach wody,skurcze i rodzenie.Zapewne masz już rozwarcie,posprzątaj w domu dokładnie:-D ale nie noś ciężkich zakupów,bo zaczniesz rodzić na chodniku albo w sklepie:-D

a mój Kubuś zdrowiutki,marudny i boski:-) no zdrowiutki to nie tak do końca,katarek mu sie przyplątał przezemnie kilka dni temu,ale po 2 dniach psiakania wodą morską i podawania witaminy c przeszło mu :-) marudny bo zęby rosną,już ma 2 zębole:-)

cześć mamusiu

taki jestem mądry

tu walił rączkami tatusia po głowie

obudziłem się

Ostatnia edycja:
reklama
Sugar ale słodziutki Twój Marcelo ;** Mmmm Słodziak! Super, śliczny ma uśmiech! :)

A u mnie dobrze, młody tylko raz miał kolke i 7 godzin non stop płakał mi w niebogłosy sie darł. Ale dałam mu espumisan, później bobotic i przeszło. Oa d tamtej pory cisza :) ROśnie jak na drożdżach, jest juz z niego taki klocuszek :)
A tu foto jak moje sie dziecie śmieje :)
16.04.2010. Michaś (20) - Kopia.JPG16.04.2010. Michaś (24) - Kopia.JPGMICHAŚ 18.04.10 (7) - Kopia.jpg

Do góry