reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

reklama
no wlasnie tez tak mysle, ale szczerzez im blizej konca tym bardziej mam ochote na lyczek redsika chociaz :/..... zimne piiffko z pianka.... ale wytrzymam te ok2tyg.
a przy karminiu wolno??..... slyszalam wiele rzeczy na ten temat i sama nie wiem....

o karmieniu nie wiem ;/ ja to strasznie uwielbiam winko i jak widze jak maz albo ktos ze znajomych pije to mnie az cisnie tam w srodku z zazdrosci :))

ciemne można,jestemaniołkiem winko można ;) bo zalecają przy skurczach mocnych,relaksacyja kąpiel winko,to rozluźnia jak niby te skurcze przechodzą to nie czas na poród a jak nie to mozna się szykować hehe

lampke wina można ja piłam niekiedy i pół szklanki piwa też można raz na jakiś czas ciemme piwo można cały czas pić nawet przy karmieniu a codo karmienia to z tgo co wiem jak chcesz wypić piwo to odciągnij sobie mleko troche i sie napij piwo do nastepnego karmienia ci sie przetrawi i juz nie bedzie groźne dla maluszka ja tak zrobiłam juz ze 2 razy i wszystko było ok.

łuski kakowe działają i ciemne piwo też. ... hmm a pomyślałaś że może on źle cyca chwyta i sie nałykał powietrza mój tez tak czasem ma płaqcze bo głodny i tak sie rzuca że nie zawsze dobrze chyci cyca potem płacze bo sie nałykał powietrza i ulewa to co zjadł. spróbuj go docisnąć lekko do cyca. A pozatym na płacze polecam na dwór z nim wyjśc- uspokoi się albo nawet okna pootwierać świeże powietrze uspokaja dzieci.

reklama
od 24 (po sexie) do 5 nad ranem skurcze mialam najpierw co 3-5 minut, po 3 godzinach zrobily sie co 8-15min (wszystkie zapisane) - masakrycznie bolesne, do tego rzygac mi sie chcialo i ten bol krzyza i toooo obledne ssanie w zoladku....... o 6 poszlam spac, i tak budzily mnie bolesne gowna co pol godziny :/... wstalam o 10tej poszlam po pieniazki P. - wyplatka - i dopiero teraz wrocilam, skurcze tak co 25-35minut leciutenko sie ze mnie saczy, oproznilam sie juz :p.... ale to poki co za malo na jazde na porodowke...
nie podoba mi sie tak wogole dzisiajesza data wiec mowie Nikiemu by czekal do jutra....

Do góry