reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

adka na chwilę obecną wydje mi się, że do taty jest podobna he he.
ale to się jeszcze pewnie zmieni :-)

reklama
nuuuuuudy.... Mlody sie slucha i czeka na wyplate tatusia... chociaz juz wolalabym rodzic i miec to za soba :)!!!
a co u was Kochana?? :*

nic nowego, wzięłam się za pakowanie torby, myślę co może mi się jeszcze w szpitalu przydać..
mały ruchliwy-sadysta ciągle w żabra dostaję...
no i jakieś wodniste upławy mam, aż się zdziwiłam bo wkładka i majtki po kilku godzinach mokre były

ehhhh ja zmieniam wkladke co 3godziny bo inaczej odparza mi sie tam wszystko takze znam ten bol, a im blizej terminu tym uplawy bardziej wodnite i czestsze..... ehhh.... a Niki coraz to spokojniejszy :)...

to dobrze, bo już się schizowałam czy to nie przypadkiem wody hehe
Niki pewnie miejsca już nie ma w Twoim brzuszku

Adka tak jak Justyna powiedziała, wzdęcia, koleczka... Pomasuj brzusio jej może pomoże ;)

Aniołek noo kochana dużo Ci nie zostało :D :) Juz sie Twojego maluszka nie moge doczekać :D A o porodzie nie myśl ;] ja byłam zadowolona bo nikt mi nie powiedział o jutro urodzisz (bo bym sie stresowała i denerwowała) wolałam zeby mnie złapało i już. A jak na wywoływanie mialam iść i dzien wczesniej mi powiedzieli to nogi z waty i taki stres ze szok. Dlatego nie przejmuj sie i czekaj na ten moment aż sam przyjdzie :D Tak jest najlepiej uwierz mi :)
I pisz tutaj czesciej bo ostatnio sie nam odizolowałaś ;)

aga weź napewno do szpitala małe kosmetyki, kup takie w rosmanie są, maly szamponik (2zł) maly żel pod prysznic ,paste.. Bo jak spakujesz torbe to sie załamiesz, tak jak ja.. tyle spakowałam ze sie w jedną torbe i 3 reklamówki i jeszcze zbrakło mi.
Aha weź wode z dziubkiem, jakbyś miala miec cesarke to nie bedziesz miala sily sie podniesc zeby napic sie z normalnej butelki. A do naturalnego porodu to do podmywania krocza sie przyda
Przydadzą sie husteczki nawilżające ;) i weź ze 3 koszule ;) napewno są duzo praktyczniejsze niż normalna piżamka :D

Ostatnia edycja:
reklama
masowanie pomaga-kierunek:w lewą stronę(w lewą str brzuszka malucha);-) tak jak idzie jedzonko po przewodzie,u nas pomagało to oraz ciepła kąpiel i to że kładliśmy Kubusia na brzuszku,teraz uwielbia tak leżeć:-)

Do góry