reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki pogaduchy ;)

a to my 36tc :).... brzuchacz z rana :)

Załączniki

• 25032010139..jpg
    25032010139..jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 87
reklama
DZIEWCZYNY JESTEM TAK wkurzonaA ,ZE SZOK.

POJECHAŁAM DO SZPITALA.MOJE SKIEROWANIE WZIAŁ LEKARZ NA IZBIE POPATRZAŁ I MOWI ,DO MNIE ,ZE ON MNIE NIE PRZYJMIE,ON NIE MA MIEJSCA ,BARDZO MU PRZYKRO ,ZE MAM SZUKAC SOBIE INNEGO SZPITALA,NAWET MNIE NIE ZBADAŁ NIC NIE ZROBILI.MNIE AZ ZAMUROWAŁO.OD RAZU POLECIAŁY MI LZY.GDYBY CHOCIAZ POWIEDZIAL GDZIE MAM ISC DO JAKIEGO SZPITALA CO JA MAM SZUKAC PO CALYM SLASKU SZPITALA?PRZECIEZ NIE BEDE RODZIĆ W CZELADZI CZY SOSNOWCU JAK TO 40 KM OD DOMU.POJECHALAM DO MOJEGO REJONOWEGO SZPITALA TAM GDZIE NALEZEY MOJA MIEJSCOWOSC.A ON MI MOWI ZE MU PRZYKRO,ZE MAM SOBIE SZUKAC SZPITALA.JA KOBIETA W 9 MIESIACU MAM JEZDZIC PO CALYM SLASKU I SZUKAC.TOTALN SPYCHOLOGIA.JESTEM TAK WKURZONA.NAWET MI KTG NIE ZROBIL CZY USG.GDYBY TEN PALANT NA IZBIE CHOCIAZ MNIE ZBADAL ZOBACZYL CZY SA JAKIES SKURCZE ,JAK SZYJKA.POMOGL MI ZNALESC TEN SZPITAL PODZWONIL PORADZIL,A ON NIC.A WIDZIAL ,ZE PLAKALAM.NORMALNIE JESTEM TAKA ZLA.JUZ NAWET PLAKAC MI SIE NIE CHCE NIE MAM SIL!!!!!!!!

TAK TO JEST W POLSCE!!!!!!!!!!!!!!!ZAJ****** kRAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!

Jutro idę do innego szpitala,mam tam juz swoją polozną i bede miec tam wszystko co najlepsze.Szkoda tylko tych dzisiejszych nerwów.Cc bede miec albo jutro albo w poniedzialek (jesli w poniedzialek to na weekend wracam do domku,zalezy co lekarz jutro zadecyduje)

Aniolek:mam nadzieje,ze Niki posiedzi jeszcze!

Artystka widze,ze macierzynstwo Ci sluzy taka szczesliwa jestes super.

A ja nie wiem czy zaraz na IP nie pojadę.JAk mnie skurcze łapią!! maskra!!!!!i krzyze bolą,w pchwinach cos kluje.Mezus zaraz bedzie wiec nie ma sie co martwić.

kurcze mazia trza bylo nakrzyczec na debili i koniec, a juz mialam nadzieje na kolejnego slicznioska kochanego :)... ale wytrzymam do jutra ;)... juz sie nie moge doczekac twojego Antosia.... a ja tlumacze raezm z P. Nikosiowi ze jak poczeka do 10.04. do wyplaty taty to ten mu kupi taaaaka zabawke ze łohoho :D!!!!!! moze przekupic sie da :D???

JesteśAniolkiem może poczeka jak tata poprosi a brzusio super. Ja już zappomniałam, że miałam taki:-)
Artystka a jak nocki daje pospać? Mój przesypiał w nocy po 5 godzin teraz już śpi od 19.30 do 6.30:-D
Mazia co za popier.olony kraj!!!!!!!!!!!I czekam na twojego synka:-D

Mazia- współczuje naprawde ale mogłaś opierdzielić tego lekarza albo niewiem udawać że masz skurcze wtedy na pewno coś by zrobił! :)
Ale racja w polsce te szpitale... ahh szkoda gadac..
Aniołek- mały poczeka, zobaczysz :) A brzucho wielkie :)Nie niemam do niej numeru .
Martyś- mój malutki grzeczny ale ostatnio ma kolki i bardzo płacze dzis do lekarza z nim ide to powiem żeby kropelki mu przepisała :)
a jak twojmu wkoncu dasz na imie

Ostatnio edytowane przez moderatora:
aniołku moja koleżanka z innego forum urodziła 3 dni przed terminem a rozwarcie miała takie jak ty od 36tc ,wiec tak samo hehe ;-) róznie bywa,czasami rozwarcie nie szkodzi,bo przeciez jak wody nie odejdą i nie ma skurczy to rozwarcie moze sobie być :-D co do wagi to synek mojej kumpeli od spacerków miał 2700g prawie w 40tc (miała cesarke ze wskazaniem na budowę macicy) i robili jej cesarke na 5 dni przed terminem porodu i z taką wagą się urodził;-) najważniejsze,że waga jest ponad 2 kg

ale brzusio masz wielkii:-D

adka kuzynka mojego faceta urodziła dziewczynkę 2,5kg;-) i to o terminie,taki okruszek

mazia ja bym sie wkur.... i bym rozp...ten szpital,jeśli nie mogą Cie przyjąć z braku miejsc muszą obdzwonić szpitale i sprawdzić gdzie jest wolne miejsce i oczywiście najbliższy szpital ! tak miała taka jedna dziewczyna z innego forum,bo w tym szpitalu był taki tłok ciężarnych,że musieli jej poszukać innego szpitala

Ostatnia edycja:
Sugar podobno bardzo dobre są krople Sab Simplex i w Niemczech są dostępne bez recepty(dużo lasek z mojego wątku grudniowego używało ich ze super skutkiem no i butelka Dr. Browna. My na swzczęście żadnej kolki nie mieliśmy

Przeprszam, że się wtrącam ale Mazia tak jak napisała Saleminka jeżeli w szpitalu, w którym chcesz rodzić nie ma wolnych miejsc szpital ma obowiązek wysłać Cię do takiego szpitala gdzie miejsca są wolne(sam ma Ci ten szpital znaleźć)

No tak cała polska poryta. Ja jak w tej ciazy co poronilam w marcu,rano zobaczylam krew na bieliznie i pojechalam do szpitala w kolobrzegu,a te polozne nic normalnie mowia do mnie,ze skoro mam lekarz w koszalinie 40km od kg to mam sobie do niego jechac,bo one mnie nie przyjma i lekarza tez nie ma . No poryty ten szpital i wogole jak tak mozna traktowac kobiety w ciazy przeciez to do sadu sie nadaje jak nic. Ten lekarz co teraz do niego chodze,a on wogole z innej miejscowosci jest,ale tutaj przyjmuje, to mowi ,ze jak taka sytuacja sie zdarzy to dzwonic na policje i skladac skarge, bo skoro ty jestes w ciazy to ich zasrany obowiazek,a jak nie chca cie przyjac to niech napisza oswiadczenie, bo w tej sytuacji,jezeli tobie sie cos stanie,oni sa automatycznie obciazeni wina,ze cie nie przyjeli i z tym oswiadczeniem do sądu . wrr

reklama
Dziewczyny Mazia już leży w szpitalu :tak:
Mały przyjdzie na świat w poniedziałek o 9.30 także trzymajmy kciuki :-)
Poza tym obydwoje czują się dobrze ;-)
Mam nadzieję, że Mazia nie pogniewa się, że tak Was informuję :-)

Pozdrowionka :-D

Do góry