reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

Witam. Chciałabym się z wami podzielić informacją że mam synka ,mało tego baaardzo zdrowego :) Wszystko w jak najlepszym porządku :) i cvhciałam wstawić zdjęcie mojego synka (moja babcia stwierdziła ze do mnie podobny hehe)

zdjcie041.jpg

Zdjęcie dość nie wyraźne bo zrobiłam telefonem zdjęcie zdjęcia hehe :p

Ale w realu lepiej widać

Aha i mam jedno zdjęcie z siusiorkiem mojego synka hihi :)
Antoś w przyszłości będzie miał pierwsze zdjęcia jeszcze z przed urodzenia :)

malwina ja mam naszą klase

reklama
Dzieki za mile komentarzyki:-)wasze brzuszki tez sa super;-)
Zostalo stwierdzone juz pare razy ze tylko mam jednego dzidziorka w brzuszku:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam. Chciałabym się z wami podzielić informacją że mam synka ,mało tego baaardzo zdrowego :) Wszystko w jak najlepszym porządku :) i cvhciałam wstawić zdjęcie mojego synka (moja babcia stwierdziła ze do mnie podobny hehe)

zdjcie041.jpg

Ale w realu lepiej widać

Artystka slicznego masz synusia:tak:

zdjcie041.jpg

Ale w realu lepiej widać

wysłałąm ci zaproszenie na naszą klase i synek śliczny

no ja sie moimi nie bede chwalic - od poczatku pozuje toples i do aktow artystycznych wiec nie bede wam tu swiecic wszystkim.... raz moj akt wygral konkurs :p.... ale nie chce sie tu przechwalac....

Pragne przekonac ze naprawde warto zrobic chociaz jedna sesje w ciazy ;), pamiatka na cale zycie :)...

No to widze modelka zdjecia toples i do aktów super

reklama
Do góry