reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

Witam. Chciałabym się z wami podzielić informacją że mam synka ,mało tego baaardzo zdrowego :) Wszystko w jak najlepszym porządku :) i cvhciałam wstawić zdjęcie mojego synka (moja babcia stwierdziła ze do mnie podobny hehe)

zdjcie041.jpg

Zdjęcie dość nie wyraźne bo zrobiłam telefonem zdjęcie zdjęcia hehe :p

Ale w realu lepiej widać

Aha i mam jedno zdjęcie z siusiorkiem mojego synka hihi :)
Antoś w przyszłości będzie miał pierwsze zdjęcia jeszcze z przed urodzenia :)

malwina ja mam naszą klase

reklama
Dzieki za mile komentarzyki:-)wasze brzuszki tez sa super;-)
Zostalo stwierdzone juz pare razy ze tylko mam jednego dzidziorka w brzuszku:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam. Chciałabym się z wami podzielić informacją że mam synka ,mało tego baaardzo zdrowego :) Wszystko w jak najlepszym porządku :) i cvhciałam wstawić zdjęcie mojego synka (moja babcia stwierdziła ze do mnie podobny hehe)

zdjcie041.jpg

Ale w realu lepiej widać

Artystka slicznego masz synusia:tak:

zdjcie041.jpg

Ale w realu lepiej widać

wysłałąm ci zaproszenie na naszą klase i synek śliczny

no ja sie moimi nie bede chwalic - od poczatku pozuje toples i do aktow artystycznych wiec nie bede wam tu swiecic wszystkim.... raz moj akt wygral konkurs :p.... ale nie chce sie tu przechwalac....

Pragne przekonac ze naprawde warto zrobic chociaz jedna sesje w ciazy ;), pamiatka na cale zycie :)...

No to widze modelka zdjecia toples i do aktów super

reklama
Do góry