reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

Jestesaniolkiem ale weź się tak od razu nie bulwersuj.. tylko nie powinnaś dawać komentarzy dziewczynie czy ma nie za mało lat na dziecko.. bo to nie Twoja sprawa, a niektórych może to urazić dziewczyno. ;]]]

aaa i my nie mówimy o słowach "jakbym mogła to bym poczekała" tylko " nie za mało masz latek na bobo" ;]]]] a to różnica.

Ostatnia edycja:
reklama
Nie ma co komentować wieku naszych ciężarówek - to indywidualna sprawa każdej z nas.

A to mój brzuchol (17 tc + 4 dni)

(wieczorem oczywiście brzuszek jest większy...)

Ostatnia edycja:
Paulka90 dzięki :) A brzuszek to moim zdaniem wcale nie jest ciążowy, tylko wygląda, jakbym przytyła. Kształt ciążowego to pewnie dopiero będzie później.
Co do suwaczka, to chyba już się naprawił.

troszke nie za malo masz latek jak na bobo??.....
Uważam, że nie powinnaś tak pisać, bo takim tekstem można kogoś urazić.

Ja nie miałam jeszcze ukończonych 17 lat kiedy zaszłam w ciążę. Urodziłam 2 i pół miesiąca po 17 urodzinach. Teraz mam 24 lata, a nasza córeczka chodzi już do 1 klasy. Wcale nie uważam, by moja córka miała gorzej, bo urodziłam ją będąc nastolatką, jest tak samo kochana i szczęśliwa jak jej rówieśnicy, których mamy urodziły ich we "właściwym" wieku.

Śliczne brzuszki macie.

Ostatnia edycja:
Hejdziewczyny, moim zdaniem "jestesaniolkiem " nie miala nic zlego na mysli i nie chciala nikogo urazic. Na pewno nie miala na mysli, ze Wasze dzieci sa mniej kochane, lecz po prostu, ze wiaze sie to z wiekszymi problemami, ktorych zapewne nie maja nieco starsze osoby. Ponadto, podobnie Wy uwazam, ze wiek nie przesadza o tym, jak dobra sie jest mama.

dobra juz sobie darujcie!
bezsensu sa kolejne wywody na temat wieku... nie ma na to reguły i koniec kropka!
artystka92 a Ty się nie przejmuj zadnymi głupkowatymi komentarzami a brzuszek mam piękniutki

reklama
jestesaniolkiem z całym szacunkiem ale czytając Twoje komentarze uważam że przesadzasz, usg krytykujesz zalecenia lekarzy również. Mój wiek? Co z tego że mam 17 lat. Chyba wiadome że w tym wieku nie planuje sie dzieci, a jeśli zostałam wykorzystana? mój własny chłopak dosypal mi jakichś prochów i zrobił co chciał.. A teraz są takie efekty! Sugerujesz że miałabym usunąć ciąże? No sory ale skoro również jesteś w ciąży to powinnaś wiedzieć jak matka sie czuje w jakimkolwiek wieku jeśli czyta czy słyszy coś takiego. Nie znasz mojej sytuacji i nie możesz powiedzieć że troche za młoda jestem. Może wiek 17 lat dla innych jest młody ale emocjonalnie napewno do dziecka dorosłam i bez obrazy kochana ale nie Tobie to oceniać.

Tak na marginesie, prochy te są wykrywane w 24 godziny tylko. Troche wiem na ten temat. Zreszta nie mam ochoty o tym mówić.
Dziecko mieć w wieku 14 lat 17 lat czy 25 czy 35 bez różnicy. To tylko wiek, a są osoby które w wieku 25 lat nie są na tyle dojrzałe żeby podołać temu. Ja bym sobie nigdy nie wybaczyła gdybym usunęła dziecko. Ono niczemu nie jest winne i nie powinno odpowiadać za błędy rodziców i nie należało postąpić inaczej w moim przypadku. Mając 14 czy 30 lat własne dziecko każda matka kocha tak samo.

Przemyśl troche zanim coś napiszesz bo mnie zabolał troche ten komentarz.

Dziękuję wam za wsparcie.

Ostatnia edycja:
Do góry