reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
troszke nie za malo masz latek jak na bobo??.....

Ja tez mialam 17 lat jak zaszlam w ciaze z pierwszym dzieckiem:tak:
I nie czulam ze jestem gorsza od innych,tylko dlatego ze jestem mloda.
Dalam sobie rade z wychowaniem dziecka,ten czas tak szybko minal ze moj najstarszy synek pod koniec tego miesiaca skonczy 8 lat:-D
No a teraz czekam na 3 moja pocieche i nie zaluje tego ze mialam dziecko w tak mlodym wieku,mam najkochansze dzieci pod sloncem i jestem z nich dumna:laugh2::laugh2:

ja niedlugo skoncze 19lat (doslownie kilkanascie dni), i dla mnie ta wpadka to troszku za wczesnie sie zdarzyla, ale jestem w ciazy i staram sie jak moge....
poprostu gdybym mogla to bym se dlala jeszcze tak z 2 lata do dzidzi....
no ale coz, kocham mojego Dzikuska i teraz dziekuje Bogu za niego i nie moge sie doczekac az go przytule :)...

Jestesaniolkiem ja miałam niecałe 18 lat jak urodziłam.. i wcale nie za mało.
i tak jak napisała Edyta też nie czułam się gorsza , że będę młodą mamą . Poza tym to indywidualna sprawa.. mogłaby mieć i 16.. i nie powinnaś dawać takich komentarzy. :tak:
artystka92 ja miałam miej więcej taki jak Ty w tym tyg. ;) Ładny brzusio.. w ogóle wszystkie są ładne ;D

Też uważam, że wiek to indywidualna sprawa. Ja mam 18 lat i nie uważam, że z tego powodu mogę być gorszą matką.

reklama
troszke nie za malo masz latek jak na bobo??.....

No trzymajcie mnie bo nie wytrzymam.... Sorka ale jak mozesz robic takie komantarze bedac w podobnej sytuacji? Masz 19 lat a nie 30 byc mogla cos takiego powiedziec (choc nawet wtedy nie bylo by to na miejscu) ja mam 22 i tak samo moge powiedziec, 19 lat? nie za malo na bobo? i co milo by Ci bylo?
Powinnas kolezanke wspierac a nie dawac komentarze.
Nie jestem w ciazy ani nie udzielam sie tu czesto ale jak to przeczytalam to az mnie to tak mnie to ruszylo ze nie moglam nie napisac.

Do góry