reklama
kazimiera1987
Fanka BB :)
Artystka92 Ty rowniez masz sliczny brzuszek i bardzo ladnie wygladasz. Mlodziutka jestes moge wiedziec ile masz lat?
artystka92
Fanka BB :)
17 mam lat.
A wyglądam w sumie jeszcze młodziej, tzn na zdjęciach tak wychodze, w realu wyglądam poważniej.
A wyglądam w sumie jeszcze młodziej, tzn na zdjęciach tak wychodze, w realu wyglądam poważniej.
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
troszke nie za malo masz latek jak na bobo??.....
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Ja tez mialam 17 lat jak zaszlam w ciaze z pierwszym dzieckiem
I nie czulam ze jestem gorsza od innych,tylko dlatego ze jestem mloda.
Dalam sobie rade z wychowaniem dziecka,ten czas tak szybko minal ze moj najstarszy synek pod koniec tego miesiaca skonczy 8 lat
No a teraz czekam na 3 moja pocieche i nie zaluje tego ze mialam dziecko w tak mlodym wieku,mam najkochansze dzieci pod sloncem i jestem z nich dumna
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ja niedlugo skoncze 19lat (doslownie kilkanascie dni), i dla mnie ta wpadka to troszku za wczesnie sie zdarzyla, ale jestem w ciazy i staram sie jak moge....
poprostu gdybym mogla to bym se dlala jeszcze tak z 2 lata do dzidzi....
no ale coz, kocham mojego Dzikuska i teraz dziekuje Bogu za niego i nie moge sie doczekac az go przytule ...
poprostu gdybym mogla to bym se dlala jeszcze tak z 2 lata do dzidzi....
no ale coz, kocham mojego Dzikuska i teraz dziekuje Bogu za niego i nie moge sie doczekac az go przytule ...
Maagda_
` Mama Łucji <3 ;*
Jestesaniolkiem ja miałam niecałe 18 lat jak urodziłam.. i wcale nie za mało.
i tak jak napisała Edyta też nie czułam się gorsza , że będę młodą mamą . Poza tym to indywidualna sprawa.. mogłaby mieć i 16.. i nie powinnaś dawać takich komentarzy.
artystka92 ja miałam miej więcej taki jak Ty w tym tyg. Ładny brzusio.. w ogóle wszystkie są ładne ;D
i tak jak napisała Edyta też nie czułam się gorsza , że będę młodą mamą . Poza tym to indywidualna sprawa.. mogłaby mieć i 16.. i nie powinnaś dawać takich komentarzy.
artystka92 ja miałam miej więcej taki jak Ty w tym tyg. Ładny brzusio.. w ogóle wszystkie są ładne ;D
A
adka696
Gość
Też uważam, że wiek to indywidualna sprawa. Ja mam 18 lat i nie uważam, że z tego powodu mogę być gorszą matką.
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
a czy ja napisalam ze gorsza: to nie moje slowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ja napisalam ze gdybym mogla to bym poczekala, tyle.....
ja napisalam ze gdybym mogla to bym poczekala, tyle.....
reklama
dwudziestodwulatka
Początkująca w BB
No trzymajcie mnie bo nie wytrzymam.... Sorka ale jak mozesz robic takie komantarze bedac w podobnej sytuacji? Masz 19 lat a nie 30 byc mogla cos takiego powiedziec (choc nawet wtedy nie bylo by to na miejscu) ja mam 22 i tak samo moge powiedziec, 19 lat? nie za malo na bobo? i co milo by Ci bylo?
Powinnas kolezanke wspierac a nie dawac komentarze.
Nie jestem w ciazy ani nie udzielam sie tu czesto ale jak to przeczytalam to az mnie to tak mnie to ruszylo ze nie moglam nie napisac.