reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

dsc00407small.jpg

Hej dziewczyny ;):-)Ładne macie brzuszki...A to Mój... 11 tydzień...

reklama
super brzuszki macie dziewczyny, moj nadal malutki i tylko nieznacznie sie powiekszyl, w obwodzie mam 98cm ale szczerze to wyglada na duzo mniejszy. Obecnie jestem juz w 38 tygodniu czyli przktycznie juz koniec, zdjecie jest z 36 tygodnia, troche malo wyrazne ale widac ze brzuszek malutki, a ja chcialabym miec co do noszenia :(

malutki brzusio :-)
zapewne też malutki będę miała ;-) a jak samopoczucie jeśli chodzi o jelita i żołądek,bo mnie już wszystko czasami boli jak mnie maluch kopie cały dzień ;-) czasami dziwie się jak maluszek tam się mieści

Saleminka jak widzialam Twoj brzusio z 32 tc to ja mialam podobnej wielkosci brzusio, no moze troche mniejszy a teraz to wyglada tak na 5 miesiac,a nawet i mniej, strasznie malutki jest jak na 38 tc(same ocencie) ale mierzac brzusio troche na miarce sie powieksza a wizualnie wydaje mi sie ze jest mniejszy, moze mi w boczki teraz idzie ;) a maly czasem jak kopnie to az mnie zegnie, strasznie mam zebra obolale od kopniakow, chociaz wiecej to czuje takich bardzo delikatnych ruchow ktore czasem laskocza, takie mocniejsze kopniaki to zazwyczaj jak siedze (widocznie malemu wtedy ciasno) a ogolnie to dobrze sie czuje jak na ten okres a raczej juz koncowka ciazy :) a Ty Saleminka jak samopoczucie ?

Ostatnia edycja:
To jest ciekawe gdzie te dzieciaki tam się mieszczą :tak: moje samopoczucie w ostatnich dniach niezbyt,chociaż jelita mi nie dokuczają,bo mam jelito drażliwe,ale w ciąży to jak ręką odjął :-) te upały sprawiają,że czuje się jak zdychająca mucha,chyba jak każdy z Nas :tak: mój maluszek od kilku dni znęca się nademną od środka,bo znalazł sobie coś i często mnie kopie w to...:rofl2: wczoraj nie umiał sobie chyba odmówić,bo do 1 w nocy brykał i dzisiaj już się obudził jak tylko otworzyłam oczy,a że byłam za potrzebą to ma więcej teraz miejsca do brykania i już chyba się nie położe :-)

beata super brzusio...chcialabym miec taki...

a to moj mikrusek 2 tygodnie (niecale) przed terminem porodu :)
wciaz maly (brzuszek) bo dzidzia w normie :)

reklama
Do góry