reklama
Hey,
już wkrótce nowe zdjęcia brzuszków na Karina Falińska - fotografia ślubna, ciążowa, dziecięca.
Pozdrawiam Karina
już wkrótce nowe zdjęcia brzuszków na Karina Falińska - fotografia ślubna, ciążowa, dziecięca.
Pozdrawiam Karina
Hey,
Pozdrawiam Karina
Pozdrawiam Karina
kochana cudenka a jak na siebie patrza
wszystkie brzuszki superowe
A to mój brzuszek z dziś dziewczyny jak wy to robicie że nie macie rozstępów mi to wyskoczyły tak nagle nawet nie wiem kiedy a smarowałam sie oliwkami i balsamami:-(
wczoraj przeczytałam w gazecie "m jak mama" ze na roztepy jest dobra maść po oparzeniach No-Scar warto chyba spróbować smarować rozstępy po urodzeniu moze znikną lub choć zmniejszą się.
Pozdrawiam
moj 17 tydzien ciaży
Ostatnia edycja:
saleminka8
Fanka BB :)
Asheara nie tylko brzuszka mi przyszło hehe na wizycie byłam 23.06 a na kolejnej 20.07 i przybyło mi 4,5kg więc kilogramek na tydzień :-) jak tak dalej pójdzie to 78 przed porodem będę miała ;-) hehe
dzisiaj 25w2d kolejną fotkę brzucholka wrzuce w połowie sierpnia,by było co porównać
czuje na brzucholku to intensywne rozrastanie się,bo czasami mam wrażenie super gigantycznego "wzdęcia" :-)
dzisiaj 25w2d kolejną fotkę brzucholka wrzuce w połowie sierpnia,by było co porównać
czuje na brzucholku to intensywne rozrastanie się,bo czasami mam wrażenie super gigantycznego "wzdęcia" :-)
Musze sprubować tej maści chociarz ostatnio siostra dała mi maść od swojego syna miał ją specjalnie robioną dla niego ale była za silna a mi to pomogło troche mi zbladły te rozstępy ale pare miesięcy temu miałam to straszne aż mi bąble z wodą wyskakiwały i miałam je sine a swędziały okropnie no a po tej maści to wyglądają super
reklama
PINKA25 ale super te twoje dzieciaczki świetnie to wygląda jakby patrzyły na siebie kochaneeee:-)
to moje dzieciaczki pinka tylko cytowala:-) grzecznie pozowaly do zdjecia