reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
A to mój brzuszek z dziś dziewczyny jak wy to robicie że nie macie rozstępów mi to wyskoczyły tak nagle nawet nie wiem kiedy a smarowałam sie oliwkami i balsamami:-(

wczoraj przeczytałam w gazecie "m jak mama" ze na roztepy jest dobra maść po oparzeniach No-Scar warto chyba spróbować smarować rozstępy po urodzeniu moze znikną lub choć zmniejszą się.
Pozdrawiam

moj 17 tydzien ciaży

Ostatnia edycja:
Asheara nie tylko brzuszka mi przyszło hehe na wizycie byłam 23.06 a na kolejnej 20.07 i przybyło mi 4,5kg więc kilogramek na tydzień :-) jak tak dalej pójdzie to 78 przed porodem będę miała ;-) hehe
dzisiaj 25w2d kolejną fotkę brzucholka wrzuce w połowie sierpnia,by było co porównać :tak:
czuje na brzucholku to intensywne rozrastanie się,bo czasami mam wrażenie super gigantycznego "wzdęcia" :-)

Musze sprubować tej maści chociarz ostatnio siostra dała mi maść od swojego syna miał ją specjalnie robioną dla niego ale była za silna a mi to pomogło troche mi zbladły te rozstępy ale pare miesięcy temu miałam to straszne aż mi bąble z wodą wyskakiwały i miałam je sine a swędziały okropnie no a po tej maści to wyglądają super

reklama
Do góry