reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

etna ja wiem ze musze podejsc po mesku ale kurcze to jakos samo tak nie wychodzi. moj m jest przekonany ze bedzie dobrze i mnie bardzo wspiera, ale my kobietki jak zwykle się zamartwiamy na zapas
Twoje dzieciątko już jest jedną nogą po drugiej stronie, jescze trochę i będziesz mogła je przytulić. Lato przed wami, spacerki wózkiem, a ja mam jeszcze tyle do czekania, strach żeby szczęśliwie donosić jeszcze tyle miesiecy. Ty na szczęście już prawie wszystko za sobą jeszcze tylko trochę i już :-).

reklama
Śliczne macie brzuszki:) Ja jestem w 15 tygodniu, brzuch się trochę powiększył, ale ja mam wrażenie, że tam jest więcej tłuszczu niż bobaska. Jak oglądam wasze zdjęcia to wydaję mi się ze mój brzuch jest bardzo mały:(

:-Dwitam wszystkiech macie super brzusie mam nadzieje ze moj juz niedlugo tez bedzie widoczny a raczej szybko ja juz sie czuje jak w 3 miesiacu a niewiem co bedzie potem kto wie moze jest tam wiecej niz 1 z czego bym byla bardzo zadowolona szczesliwa jak nigdy przedtem:):):)pozdrawiam

reklama
Do góry