reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
marika22 Dzięki :) Póki co przybyło mi 10 kg. Daję sobie jeszcze maksymalnie 4-5. Nie czuję się tak bardzo ociężała i w miarę dobrze znoszę ciążę.

marika22 może przestaną być widoczne po porodzie;-) bo jak leżysz to dzidzia w plecki "spada" to i brzuszek mniejszy;-) po porodzie jak odpowiednio zadbasz o brzusio to znikną szybko,młoda jesteś więc będzie łatwiej :-)

Bezsenna, Marika - sliczne brzuchole :)

Przyszlam się pochwalic i ja, a co!

Dzis rano.

dsc01663u.jpg

Przywitam się i pochwalę . Zazdrośnie patrząc na wasze brzuszki. tak wyglądamy z Magdusią, która według USG wazy już 2870 gram, choć ja przytyłam 9 kilogramów, ona rozwija się rewelacyjnie.

Asheara dziękuje ty też masz super brzuszek Selena twój też jest śliczny :-)
Bezsenna ja jak na razie też przytyłam 10 kg :-) tylko ostatnio jest mi ciężko w nocy już spać nie umiem budze sie co chwile i strasznie mnie bolą nogi w pachwinach

etna36 ja też narazie niewiele przytyłam ;-) ale za to co zdobyłam na + to poszło mi w boki i trochę w tyłek :-) ale mnie to wogóle nie przeszkadza,bo jest tego mało,a mojemu za to podoba się jak jestem objedzona i brzuszek jest jeszcze większy :-)

Chciałam się zważyć i pochwalić wam ile przytyłam, ale chyba siadły mi baterie. Kupię jutro to napiszę.W 13 tygodniu miałam na plusie 0.9kg. Teraz na pewno więcej (16tydz i 3dni) ale to się okaże jutro. Widzę po brzuszku że rośnie.

reklama
etna36 mi tez do 13 tc doszedl jakis tylko kilogram :tak:
Teraz w 24 jest prawie 5kg w przód, ale nie rosnę nigdzie indziej jak tylko na brzuszku :-p

Do góry