reklama
saleminka8
Fanka BB :)
marika22 może przestaną być widoczne po porodzie;-) bo jak leżysz to dzidzia w plecki "spada" to i brzuszek mniejszy;-) po porodzie jak odpowiednio zadbasz o brzusio to znikną szybko,młoda jesteś więc będzie łatwiej :-)
Asheara
I can't get no sleep.
Bezsenna, Marika - sliczne brzuchole
Przyszlam się pochwalic i ja, a co!
Dzis rano.
Dzis rano.
Asheara dziękuje ty też masz super brzuszek Selena twój też jest śliczny :-)
Bezsenna ja jak na razie też przytyłam 10 kg :-) tylko ostatnio jest mi ciężko w nocy już spać nie umiem budze sie co chwile i strasznie mnie bolą nogi w pachwinach
Bezsenna ja jak na razie też przytyłam 10 kg :-) tylko ostatnio jest mi ciężko w nocy już spać nie umiem budze sie co chwile i strasznie mnie bolą nogi w pachwinach
E
etna36
Gość
Bezsenna, Marika - sliczne brzuchole
Dzis rano.
Piękny brzuszek, jaka Ty jesteś szczuplutka tylko brzuszek wystaje. Najważniejsze żeby tylko dzieciątku nic nie brakowało, a każda z nas wygląda pięknie i inaczej .
saleminka8
Fanka BB :)
etna36 ja też narazie niewiele przytyłam ;-) ale za to co zdobyłam na + to poszło mi w boki i trochę w tyłek :-) ale mnie to wogóle nie przeszkadza,bo jest tego mało,a mojemu za to podoba się jak jestem objedzona i brzuszek jest jeszcze większy :-)
E
etna36
Gość
Chciałam się zważyć i pochwalić wam ile przytyłam, ale chyba siadły mi baterie. Kupię jutro to napiszę.W 13 tygodniu miałam na plusie 0.9kg. Teraz na pewno więcej (16tydz i 3dni) ale to się okaże jutro. Widzę po brzuszku że rośnie.
reklama
Asheara
I can't get no sleep.
etna36 mi tez do 13 tc doszedl jakis tylko kilogram
Teraz w 24 jest prawie 5kg w przód, ale nie rosnę nigdzie indziej jak tylko na brzuszku
Teraz w 24 jest prawie 5kg w przód, ale nie rosnę nigdzie indziej jak tylko na brzuszku