reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
marika22 Dzięki :) Póki co przybyło mi 10 kg. Daję sobie jeszcze maksymalnie 4-5. Nie czuję się tak bardzo ociężała i w miarę dobrze znoszę ciążę.

marika22 może przestaną być widoczne po porodzie;-) bo jak leżysz to dzidzia w plecki "spada" to i brzuszek mniejszy;-) po porodzie jak odpowiednio zadbasz o brzusio to znikną szybko,młoda jesteś więc będzie łatwiej :-)

Bezsenna, Marika - sliczne brzuchole :)

Przyszlam się pochwalic i ja, a co!

Dzis rano.

dsc01663u.jpg

Przywitam się i pochwalę . Zazdrośnie patrząc na wasze brzuszki. tak wyglądamy z Magdusią, która według USG wazy już 2870 gram, choć ja przytyłam 9 kilogramów, ona rozwija się rewelacyjnie.

Asheara dziękuje ty też masz super brzuszek Selena twój też jest śliczny :-)
Bezsenna ja jak na razie też przytyłam 10 kg :-) tylko ostatnio jest mi ciężko w nocy już spać nie umiem budze sie co chwile i strasznie mnie bolą nogi w pachwinach

etna36 ja też narazie niewiele przytyłam ;-) ale za to co zdobyłam na + to poszło mi w boki i trochę w tyłek :-) ale mnie to wogóle nie przeszkadza,bo jest tego mało,a mojemu za to podoba się jak jestem objedzona i brzuszek jest jeszcze większy :-)

Chciałam się zważyć i pochwalić wam ile przytyłam, ale chyba siadły mi baterie. Kupię jutro to napiszę.W 13 tygodniu miałam na plusie 0.9kg. Teraz na pewno więcej (16tydz i 3dni) ale to się okaże jutro. Widzę po brzuszku że rośnie.

reklama
etna36 mi tez do 13 tc doszedl jakis tylko kilogram :tak:
Teraz w 24 jest prawie 5kg w przód, ale nie rosnę nigdzie indziej jak tylko na brzuszku :-p

Do góry