reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

U mnie ani sprzątanie, ani chodzenie ani seks nie poskutkowały :tak:
Nawet przebicie pęcherza niewiele dało.
Co ma być to będzie - przynajmniej formę złapiesz ;-)

reklama
ja jeszcze nie mam rozstepów bo miałam dosc spory brzusio przed ciążą więc skora już była rozciągnięta, ale znając mojego pecha to w ostatnich tygodniach się pojawią. no chyba ze będę mieć tyle szczęścia co moja mama ona jest po 3 ciążach i teraz w wieku 50 lat ma brzusio jak nastolatka

goldenka25To sprzątaj,a najlepiej jak najwięcej spacerów;-)też sądzę,że lepszy jest poród naturalny niż ten wywołany,jakbyłam w szpitalu była dziewczyna 12 dni po terminie i nic szczególnego nie robili z nią,miała już tą kroplówkę 2 razy i nic.A to chyba podchodzi już pod cc :rofl2:nie wiem.

etna36 no nie wiem czy seks przyjemny :laugh2: ja nie mogę dużo,bo biorę luteine dopochwowo,wcześniej jak brałam 2 razy dziennie to jeszcze dało rade przed tą wieczorną tabletką coś w łóżeczku wykombinować :-) ale przyznam się,że nie podobało mi się :no: może hormony,może chodzi o to że opuchnięta jestem trochę w środku i było to nieprzyjemne tarcie :confused2:nie wiem :-D ale teraz to już nici z takich spraw,bo tabletki biorę co 8 godzin i bywa tak że jak biore kolejną to mam jeszcze nie rozpuszczoną do końca poprzednią,więc z seksu nici :tak:

saleminka8
straszne rzeczy piszecie, mam nadzieję że dacie radę będę trzymać kciuki żebyście to przeżyły całe i zdrowe. Co do luteiny to rozumiem, bo sama biorę niestety. Jakoś sobie z tym radzimy. To prawda, że nic na siłę i żaden pożytek z seksu jak się nie ma na niego ochoty.

etna ja w pewnym momencie zastanawiałam się kiedy mój skończy,ale wiadomo powiedzieć facetowi czegoś takiego nie można,ego by zmalało.Mój się przyzwyczaja do seksu raz czy 2 na miesiąc.Mam nadzieję,że jeszcze przyjdzie mi ochota na niego :-)

Ja myślałam że mi wyskoczą dopiero pod koniec ciąży tak jak mojej siostrze ale niestety sie myliłam wyskoczyły tak nagle że nawet o tym nie wiedziałam ale trudno ważne żeby dzidzia zdrowa była

reklama
Do góry