reklama
beata26
szczęśliwa mamusia :)
ja jeszcze nie mam rozstepów bo miałam dosc spory brzusio przed ciążą więc skora już była rozciągnięta, ale znając mojego pecha to w ostatnich tygodniach się pojawią. no chyba ze będę mieć tyle szczęścia co moja mama ona jest po 3 ciążach i teraz w wieku 50 lat ma brzusio jak nastolatka
saleminka8
Fanka BB :)
goldenka25To sprzątaj,a najlepiej jak najwięcej spacerów;-)też sądzę,że lepszy jest poród naturalny niż ten wywołany,jakbyłam w szpitalu była dziewczyna 12 dni po terminie i nic szczególnego nie robili z nią,miała już tą kroplówkę 2 razy i nic.A to chyba podchodzi już pod cc nie wiem.
etna36 no nie wiem czy seks przyjemny ja nie mogę dużo,bo biorę luteine dopochwowo,wcześniej jak brałam 2 razy dziennie to jeszcze dało rade przed tą wieczorną tabletką coś w łóżeczku wykombinować :-) ale przyznam się,że nie podobało mi się może hormony,może chodzi o to że opuchnięta jestem trochę w środku i było to nieprzyjemne tarcie nie wiem ale teraz to już nici z takich spraw,bo tabletki biorę co 8 godzin i bywa tak że jak biore kolejną to mam jeszcze nie rozpuszczoną do końca poprzednią,więc z seksu nici
etna36 no nie wiem czy seks przyjemny ja nie mogę dużo,bo biorę luteine dopochwowo,wcześniej jak brałam 2 razy dziennie to jeszcze dało rade przed tą wieczorną tabletką coś w łóżeczku wykombinować :-) ale przyznam się,że nie podobało mi się może hormony,może chodzi o to że opuchnięta jestem trochę w środku i było to nieprzyjemne tarcie nie wiem ale teraz to już nici z takich spraw,bo tabletki biorę co 8 godzin i bywa tak że jak biore kolejną to mam jeszcze nie rozpuszczoną do końca poprzednią,więc z seksu nici
E
etna36
Gość
saleminka8
straszne rzeczy piszecie, mam nadzieję że dacie radę będę trzymać kciuki żebyście to przeżyły całe i zdrowe. Co do luteiny to rozumiem, bo sama biorę niestety. Jakoś sobie z tym radzimy. To prawda, że nic na siłę i żaden pożytek z seksu jak się nie ma na niego ochoty.
straszne rzeczy piszecie, mam nadzieję że dacie radę będę trzymać kciuki żebyście to przeżyły całe i zdrowe. Co do luteiny to rozumiem, bo sama biorę niestety. Jakoś sobie z tym radzimy. To prawda, że nic na siłę i żaden pożytek z seksu jak się nie ma na niego ochoty.
saleminka8
Fanka BB :)
etna ja w pewnym momencie zastanawiałam się kiedy mój skończy,ale wiadomo powiedzieć facetowi czegoś takiego nie można,ego by zmalało.Mój się przyzwyczaja do seksu raz czy 2 na miesiąc.Mam nadzieję,że jeszcze przyjdzie mi ochota na niego :-)
reklama