reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

U mnie ani sprzątanie, ani chodzenie ani seks nie poskutkowały :tak:
Nawet przebicie pęcherza niewiele dało.
Co ma być to będzie - przynajmniej formę złapiesz ;-)

reklama
ja jeszcze nie mam rozstepów bo miałam dosc spory brzusio przed ciążą więc skora już była rozciągnięta, ale znając mojego pecha to w ostatnich tygodniach się pojawią. no chyba ze będę mieć tyle szczęścia co moja mama ona jest po 3 ciążach i teraz w wieku 50 lat ma brzusio jak nastolatka

goldenka25To sprzątaj,a najlepiej jak najwięcej spacerów;-)też sądzę,że lepszy jest poród naturalny niż ten wywołany,jakbyłam w szpitalu była dziewczyna 12 dni po terminie i nic szczególnego nie robili z nią,miała już tą kroplówkę 2 razy i nic.A to chyba podchodzi już pod cc :rofl2:nie wiem.

etna36 no nie wiem czy seks przyjemny :laugh2: ja nie mogę dużo,bo biorę luteine dopochwowo,wcześniej jak brałam 2 razy dziennie to jeszcze dało rade przed tą wieczorną tabletką coś w łóżeczku wykombinować :-) ale przyznam się,że nie podobało mi się :no: może hormony,może chodzi o to że opuchnięta jestem trochę w środku i było to nieprzyjemne tarcie :confused2:nie wiem :-D ale teraz to już nici z takich spraw,bo tabletki biorę co 8 godzin i bywa tak że jak biore kolejną to mam jeszcze nie rozpuszczoną do końca poprzednią,więc z seksu nici :tak:

saleminka8
straszne rzeczy piszecie, mam nadzieję że dacie radę będę trzymać kciuki żebyście to przeżyły całe i zdrowe. Co do luteiny to rozumiem, bo sama biorę niestety. Jakoś sobie z tym radzimy. To prawda, że nic na siłę i żaden pożytek z seksu jak się nie ma na niego ochoty.

etna ja w pewnym momencie zastanawiałam się kiedy mój skończy,ale wiadomo powiedzieć facetowi czegoś takiego nie można,ego by zmalało.Mój się przyzwyczaja do seksu raz czy 2 na miesiąc.Mam nadzieję,że jeszcze przyjdzie mi ochota na niego :-)

Ja myślałam że mi wyskoczą dopiero pod koniec ciąży tak jak mojej siostrze ale niestety sie myliłam wyskoczyły tak nagle że nawet o tym nie wiedziałam ale trudno ważne żeby dzidzia zdrowa była

reklama
Do góry