reklama
Makunga
Fanka BB :)
Ja nie miałam rozstępów na brzuszku, może dlatego , że miałam mały;-) No ale niestety coś za coś , mam rozstępy na piersiach i kilka na dolnej części pleckówA to mój brzuszek z dziś dziewczyny jak wy to robicie że nie macie rozstępów mi to wyskoczyły tak nagle nawet nie wiem kiedy a smarowałam sie oliwkami i balsamami:-(
saleminka8
marika22 wszystko chyba zależy od naturalnego nawilżenia skóry,czyli jaką mamy skóre czy suchą czy nie...i jak elastyczna jest
Moja siostra stosowała najdroższe kremy i balsamy a rozstępy miała i tak,chociaż już nie ma tyle ile wcześniej.
Moja koleżanka miała w ciąży jeszcze więceje niż Ty ;-)
Ja jestem ciekawa jak będzie u mnie,jak tak powoli ten brzuszek mi rośnie to jak przyśpieszy maluch w wzroście to nawet balsamy mi nie pomogą
Makunga nie jesteś sama,chociaż ja nie mam ich jako wynik ciąży,ale chociaż nie mam ich ciemnych tylko jaśniutkie i od...sama nie wiem od kiedy
Moja siostra stosowała najdroższe kremy i balsamy a rozstępy miała i tak,chociaż już nie ma tyle ile wcześniej.
Moja koleżanka miała w ciąży jeszcze więceje niż Ty ;-)
Ja jestem ciekawa jak będzie u mnie,jak tak powoli ten brzuszek mi rośnie to jak przyśpieszy maluch w wzroście to nawet balsamy mi nie pomogą
Makunga nie jesteś sama,chociaż ja nie mam ich jako wynik ciąży,ale chociaż nie mam ich ciemnych tylko jaśniutkie i od...sama nie wiem od kiedy
Ostatnia edycja:
vanilla_sky
goldenka25
Zaangażowana w BB
a to ja 2 dni po terminie mam uparciucha w brzuszku co wyjsc nie chce :-)
E
etna36
Gość
Piękny, zgrabny i nie duży. Piękna figura tylko pozazdrościć . Gratuluje kwitnąco wyglądasz.
E
etna36
Gość
Bo może ten twój uparciuch jeszcze potrzebuje tego chodzącego inkubatora, ja tam uważam że niech siedzi jak mu jest dobrze. Na pewno nie może za długo, ale to takie brutalne wyciagać go na siłę.a to ja 2 dni po terminie mam uparciucha w brzuszku co wyjsc nie chce :-)
vanilla_sky
Piękny, zgrabny i nie duży. Piękna figura tylko pozazdrościć . Gratuluje kwitnąco wyglądasz.
Dziekuję bardzo
goldenka25
Zaangażowana w BB
Bo może ten twój uparciuch jeszcze potrzebuje tego chodzącego inkubatora, ja tam uważam że niech siedzi jak mu jest dobrze. Na pewno nie może za długo, ale to takie brutalne wyciagać go na siłę.
wiem wiem pewnie jej tam dobrze ale niestety w szpitalu powiedzieli że jeśli do 12 czerwca nic sie nie ruszy to mam sie zgłosic na wywołanie no nic nie zrobie mam duzo sprzatac spacerowac i uprawiac seks to mała moze zechce wyjsc. wolalabym nie ingerowac w porod tą kroplowka, wole sprzątac :-):-):-)
reklama
E
etna36
Gość
wiem wiem pewnie jej tam dobrze ale niestety w szpitalu powiedzieli że jeśli do 12 czerwca nic sie nie ruszy to mam sie zgłosic na wywołanie no nic nie zrobie mam duzo sprzatac spacerowac i uprawiac seks to mała moze zechce wyjsc. wolalabym nie ingerowac w porod tą kroplowka, wole sprzątac :-):-):-)
Myślę, że od sprzątania lepszy będzie seks, skuteczniejszy i przyjemniejszy. To do dzieła i trzymam kciuki!