reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
A to mój brzuszek z dziś dziewczyny jak wy to robicie że nie macie rozstępów mi to wyskoczyły tak nagle nawet nie wiem kiedy a smarowałam sie oliwkami i balsamami:-(
Ja nie miałam rozstępów na brzuszku, może dlatego , że miałam mały;-) No ale niestety coś za coś , mam rozstępy na piersiach i kilka na dolnej części plecków:zawstydzona/y:

marika22 wszystko chyba zależy od naturalnego nawilżenia skóry,czyli jaką mamy skóre czy suchą czy nie...i jak elastyczna jest

Moja siostra stosowała najdroższe kremy i balsamy a rozstępy miała i tak,chociaż już nie ma tyle ile wcześniej.
Moja koleżanka miała w ciąży jeszcze więceje niż Ty ;-)
Ja jestem ciekawa jak będzie u mnie,jak tak powoli ten brzuszek mi rośnie to jak przyśpieszy maluch w wzroście to nawet balsamy mi nie pomogą :-D

Makunga nie jesteś sama,chociaż ja nie mam ich jako wynik ciąży,ale chociaż nie mam ich ciemnych tylko jaśniutkie i od...sama nie wiem od kiedy

Ostatnia edycja:
Bo może ten twój uparciuch jeszcze potrzebuje tego chodzącego inkubatora, ja tam uważam że niech siedzi jak mu jest dobrze. Na pewno nie może za długo, ale to takie brutalne wyciagać go na siłę.

wiem wiem pewnie jej tam dobrze:tak::tak::tak: ale niestety w szpitalu powiedzieli że jeśli do 12 czerwca nic sie nie ruszy to mam sie zgłosic na wywołanie:szok: no nic nie zrobie mam duzo sprzatac spacerowac i uprawiac seks to mała moze zechce wyjsc. wolalabym nie ingerowac w porod tą kroplowka, wole sprzątac :-):-):-)

reklama
wiem wiem pewnie jej tam dobrze:tak::tak::tak: ale niestety w szpitalu powiedzieli że jeśli do 12 czerwca nic sie nie ruszy to mam sie zgłosic na wywołanie:szok: no nic nie zrobie mam duzo sprzatac spacerowac i uprawiac seks to mała moze zechce wyjsc. wolalabym nie ingerowac w porod tą kroplowka, wole sprzątac :-):-):-)

Myślę, że od sprzątania lepszy będzie seks, skuteczniejszy i przyjemniejszy. To do dzieła i trzymam kciuki!

Do góry