reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

Hey dziewczyny, mam chyba syndrom małego brzucha :( mam wrazenie ze moj brzuch wogole nie rosnie. Lekarz mowi ze wszystko ok a ja sie i tak martwie. Czuje ze macica sie powieksza, znaczy wyczuwam ja zaraz pod zebrami, czasami to az te zebra mni bolai czuje taki ucisc na zoladek co objawia sie bolem i mega zgaga. No ale nie czuje ani nie widze zeby brzuch wybijał się w przód:( Samie powiedzcie czy tak wyglada brzuszek prawie w 35 tygodniu, przeciez to juz niedlugo konieca ja prawie nie mam brzuszka...czy on jeszcze urosnie? martwie sie tym strasznie ze on taki maly, a chcialabym miecsie czym pochwalic. Ja rozumiem ze maly brzuch to fajnie w ciazy, nie meczy i wogole, ale bez przesady taki maly :(:(:(

(fotki bez ubranka i z ubrankiem :))

reklama
asiula_86 nie martw się,ja też będę miała syndrom małego brzuszka,od 11 tygodnia czekałam aż zacznie rosnąć,ale dopiero gdzieś w 16 tygodniu lekko się zaokrąglił,teraz jestem w trakcie 20tc i jest malutki,a dzieciak prawidłowej wielkości i budowe w ma normach :tak:

martwi mnie to ze ja juz prawie koncowke ciazy mam a brzucha praktycznie brak. Jak ubiore luzna bluzke to mozna go praktycznie schowac i nikt by nie powiedzial ze w ciazy jestem a tym bardziej pod koniec 8 miesiaca :( a tak czekalam na wiekszy brzuszek...ehhh

brzuszek moze jeszcze sie znacznie powiększyć...moja siostra yła plaska do 7 miesiąca brzuch jej wysoczył dopieo pod konie 7 miesiąca w osmym miesiącu miał mniejszy brzuszek o Ciebie a Patryk jak sie urodził miał 3800 :) ...wielkość brzucha nie ma znaczenia widocznie taką masz posture :) :-) skoro lekarz mowi ze wszystko jest wporządku to tak jest ...

no tak napisałam 35+6 zapomniałam dopisać 35tydz + 6 dni, jutro mam zacząć 36 tydz czyli 9 mc i już się nie mogę doczekać porodu choć boję się go panicznie:baffled:
Widzisz ja prawie na półmetku, a jeszcze nie kumam pewnych rzeczy :-). Trzymam za ciebie kciuki i nie denerwuj sie bo to tylko utrudnia sprawe. Musisz podejsc do tego po mesku, ale tak na poważnie to rozumiem lęk i trzeba być dobrej myśli. Mam nadzieję, że mi też tak napiszesz w listopadzie jak będę panikować.

reklama
Do góry