reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
Jestes aniolkiem-Aparat naprawiony:) sliczny brzusio, pstrykaj zdjecia bo to juz koncowka:):)

PS.Wybralysmy sliczne imie dla chlopcow:):):)

Bogusia jaki sliczny brzuniom:) ah.... czyzby dziewojka??...

Tak córeczka w drodze, a zkąd to stwierdzenie??
ja tam nie rozróżniam po brzuszku i w sumie nie wierzyłam w te wszystkie przesądy, ale w sumie cera mi się pogorszyła (pojawiły się w ciąży wypryski), ale i tak każdy mi mówi, że z ciążą mi do twarzy także w sumie nie wiem już jak to jest ...

agus, bogusiu, nie zawsze ale bardzo czasto da sie po wygladzie brzuszka powiedziec jakie szczescie nosisz w sobie :p.... nie wiem na czym to polega dokladnie i skad ta czesta trafnosc stwierdzenia ze jak wysoka kraglutka pileczka ta bedzie niunia a jak nisko brzunio jest to chlopaczek, u mnie lekarz stwierdzil na poczatku dziewczynke - mama powtarzala ze na bank bedzie chlopak, no i w koncu sie okazalo ze jest siusiak.... wiec cos w tym musi byc :p:p!!!!

u mnie moja bratowa mowila od momentu jak mi zaczelo wiecej widac ze to bedzie dziewczynka kilka osob ze znajomych tak samo, tylko babcia twierdzila ze facet bo mam zdrowa cere :D w sumie ze dziewczynka dowiedzialam sie dopiero w 6 miesiacu bo nam figle robila na usg :))

co wy robicie ze kazda prawie Z was nie ma rozstepow :( ja mam takie duze a sie balsamowalam a pozniej mi gin kazala uzywac olejek dla niemowlat :( az wstyd zrobic taka fotke zeby pokazac goly brzuchol :<

U mnie wszyscy mówili do 6 miesiąca, że będzie chłopak! Cera super i ponoć pięknieje w ciąży, a tu nic z tego będzie dziewuszka!! Widać gołym okiem :)

reklama
Do góry