reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
A oto ja i mój brzuchol w 18 tyg.

pomniejszonepatici.jpg

mazia :p Ja juz 32 tygdzien a w pasie miałam już 105 na wysokości pępka. A teraz mam 99 cm od paru dni może już nawet od tygodnia.
A ogólnie to od 25 tygodnia nic nie urosłam... praktycznie 2 miesiące już w miejscu stoje

Patunia śliczny brzuś :))

artystka masz przecudny zgrabny brzusio, tez taki chce.....

a ja pierwsze wczoraj poczulam jak cos uciska mnie w zebra, a pozniej lekkie stukanie tuz pod linia zeber, czyzby moj malec sie przeciagal i juz taki duuuzy byl :-)???...

ejjjj patrzcie co dzisiaj kupila ---> zakochalam sie w nich i je se wzielam :p....nie wiem czy to chlopak czy dziewojka wiec jak narazie zielone :)

MOJ P. SIE NABIJA Z NICH ZE SMIECHOWE TAKIE JAKIES :D.... A JA CHCE BY MOJ BOBO BYL KOLOROWO UBIERANY :p

też mam wrażenie , że mój brzuchol stanął w miejscu ale inni twierdzą inaczej :tak:

ja też miałam takie wrażenie,ale rozwiałam je stając przed lustrem z boku i z przodu haha to był balon hehe

co to szpiczastych brzucholi,wydaje mi się że są one dlatego,że chłopaki najczęściej rodzą się większe niż dziewczynki i ten tyłeczek wypychają :-D

Ostatnia edycja:
reklama
czasem mysle gdzie moj kilogramowy dziec sie miesci w tej mojej malej pileczce, albo jak to mozliwe ze kopie wszedzie w tej samej chwili....

ostatnio wpadlam w jakas fobie, by kladac sie nie zgniesc malego... yhhhhh.... niech ta ciaza sie juz skonczy.... niech juz bedzie ten 40tc...

Do góry