reklama
artystka92
Fanka BB :)
mazia Ja juz 32 tygdzien a w pasie miałam już 105 na wysokości pępka. A teraz mam 99 cm od paru dni może już nawet od tygodnia.
A ogólnie to od 25 tygodnia nic nie urosłam... praktycznie 2 miesiące już w miejscu stoje
Patunia śliczny brzuś )
A ogólnie to od 25 tygodnia nic nie urosłam... praktycznie 2 miesiące już w miejscu stoje
Patunia śliczny brzuś )
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
artystka masz przecudny zgrabny brzusio, tez taki chce.....
a ja pierwsze wczoraj poczulam jak cos uciska mnie w zebra, a pozniej lekkie stukanie tuz pod linia zeber, czyzby moj malec sie przeciagal i juz taki duuuzy byl :-)???...
a ja pierwsze wczoraj poczulam jak cos uciska mnie w zebra, a pozniej lekkie stukanie tuz pod linia zeber, czyzby moj malec sie przeciagal i juz taki duuuzy byl :-)???...
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
ejjjj patrzcie co dzisiaj kupila ---> zakochalam sie w nich i je se wzielam ....nie wiem czy to chlopak czy dziewojka wiec jak narazie zielone
MOJ P. SIE NABIJA Z NICH ZE SMIECHOWE TAKIE JAKIES .... A JA CHCE BY MOJ BOBO BYL KOLOROWO UBIERANY
MOJ P. SIE NABIJA Z NICH ZE SMIECHOWE TAKIE JAKIES .... A JA CHCE BY MOJ BOBO BYL KOLOROWO UBIERANY
saleminka8
ejjjj patrzcie co dzisiaj kupila ---> zakochalam sie w nich i je se wzielam ....nie wiem czy to chlopak czy dziewojka wiec jak narazie zielone
fajne :-) ja mam z niedźwiadkami polarnymi i niebieskie
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
tez widzialam tamtaaakie sliczne niebieskie - ale nie wiem czy to siusiak czy piczunia i jak narazie kupuje rzeczy albo biale albo zielone, czerwone itd - neutralne kolory ...
saleminka8
też mam wrażenie , że mój brzuchol stanął w miejscu ale inni twierdzą inaczej
ja też miałam takie wrażenie,ale rozwiałam je stając przed lustrem z boku i z przodu haha to był balon hehe
co to szpiczastych brzucholi,wydaje mi się że są one dlatego,że chłopaki najczęściej rodzą się większe niż dziewczynki i ten tyłeczek wypychają
Ostatnia edycja:
reklama
jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
czasem mysle gdzie moj kilogramowy dziec sie miesci w tej mojej malej pileczce, albo jak to mozliwe ze kopie wszedzie w tej samej chwili....
ostatnio wpadlam w jakas fobie, by kladac sie nie zgniesc malego... yhhhhh.... niech ta ciaza sie juz skonczy.... niech juz bedzie ten 40tc...
ostatnio wpadlam w jakas fobie, by kladac sie nie zgniesc malego... yhhhhh.... niech ta ciaza sie juz skonczy.... niech juz bedzie ten 40tc...