reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

...czyli nie tylko mi brzuszek spadl ---> jak milo mi to slyszec :)...
bo byl juz wysoko a wciagu jednej nocy strasznie mocno opadl ---> szczerze nawet sie nie dziwie, mala strasznie nisko siedzi (mysle czy nie za nisko ---> bo to chyba nie jest normalne by musiec sciagac majtki przy usg przez blony brzuszne ---> bo lekarz nie mogl znalezc nozek - tak nisko tam byly :zawstydzona/y:)...
A lekarzowi nie przeszkadzał tak nisko opadniety brzuch???? tzn. ze wszystko ok

reklama
Witam:-)
Oglądam Wasze piękne brzuszki i już nie mogę doczekać się swojego... Z natury mam płaski i wieczorem troszkę jakby już go widać (jestem prawie w 8tc.) ale jest bardzo malutki i wygląda jakbym zjadła większy obiad;-)
Jak tylko się pojawi na dobre, na pewno się pochwalę.
To moja pierwsza ciąża i patrząc na Wasze cudeńka naprawdę nie mogę się doczekać.
Pozdrawiam serdecznie:-)

Witam:-)
Oglądam Wasze piękne brzuszki i już nie mogę doczekać się swojego... Z natury mam płaski i wieczorem troszkę jakby już go widać (jestem prawie w 8tc.) ale jest bardzo malutki i wygląda jakbym zjadła większy obiad;-)
Jak tylko się pojawi na dobre, na pewno się pochwalę.
To moja pierwsza ciąża i patrząc na Wasze cudeńka naprawdę nie mogę się doczekać.
Pozdrawiam serdecznie:-)
ja ci chetnie oddam moj ---> juz bym chciala miec wszystko za soba, ta ciaze i ten porod :/...
moze jestem okropna ale nie kocham sie w tym stanie :zawstydzona/y:

nie jesteś okropna, żadna kobieta w ciąży nie jest okropna;-) ale przypomnij sobie, jak to było na początku...
na poczatku - zalezy pod jakim wzgledem: nerwy czy wszytko ok - teraz jest o wiele lepiej....
ale reszta: ja nadal mam wymioty i biegunke, rzadziej ale dalej, dochodza do tego bolace plecy, skurzce nog, nieprzespane noce, bole wiezadel i innych takich tam aaaa i strasznie mocne kopniaki malej (fajne ale malo przyjemne).... a teraz bedzie tylko jeszcze gorzej :-:)-(...

boju ile ja bym dala by te ostatnie 3miechy przeszly ot tak, jak za pstryknieciem palca :zawstydzona/y:...

jestesaniolkiem an pewno przeleci,,,przeciez nie dawno dowiedzialysmy sie o ciązy:D bynajmniej ja tak mam nie dawno byl 27 lipca i robilam test a dzisiaj juz 9 stycznia masakra!!!

jestesaniolkiem an pewno przeleci,,,przeciez nie dawno dowiedzialysmy sie o ciązy:D bynajmniej ja tak mam nie dawno byl 27 lipca i robilam test a dzisiaj juz 9 stycznia masakra!!!
tylko zebym jeszcze w tym czasie nie musiala mysec o porodzie i ciazy i panikowac i sie denerwowac :happy2: to by bylo ok :sorry2:...

oooo fajna rzecz to jak mala sie lasi w brzusiu i wystawia raczki i nozki tyko po to by ja pogilac :-D... potrafi tak godzinami ( dzisiaj od rana deikatnie naciska na brzusio po to bym tylko ja leciutko podrapala :-D)

na poczatku - zalezy pod jakim wzgledem: nerwy czy wszytko ok - teraz jest o wiele lepiej....
ale reszta: ja nadal mam wymioty i biegunke, rzadziej ale dalej, dochodza do tego bolace plecy, skurzce nog, nieprzespane noce, bole wiezadel i innych takich tam aaaa i strasznie mocne kopniaki malej (fajne ale malo przyjemne).... a teraz bedzie tylko jeszcze gorzej :-:)-(...

boju ile ja bym dala by te ostatnie 3miechy przeszly ot tak, jak za pstryknieciem palca :zawstydzona/y:...
źle mnie zrozumiałaś, pisząc 'na początku', mialam na myśli to, że dużo kobiet nie moze doczekać sie brzucha, ja np. z chęcią napisalabym sobie na czole, że jestem w ciąży;-) żeby oznajmić to calemu światu. Mam 26lat, ciąża jest przemyślana i wyczekana. U Was, z tego co czytałam bywało różnie ale teraz jest to najmniej istotne. Niezależnie od wieku i sytuacji, ciąża to piękny i wyjątkowy stan

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry