reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

reklama
Grecja mozesz miec racje... Od dzis przerwa... :szok: Zeby tylko za pozno nie bylo :no: bo to te najdluzsze i cale czarne wypadaja :baffled:
No a Dzidzia to jeszcze nie wiem czy to ON czy Ona... Ale nie przewiduje w kariere dziecka zawodowej koszykowki :-p hehehe
Saleminka... Jak Twoj maluch? Odeczcialo mu sie wychodzic? Obyyyy :-)

jaki ladny brzusio w 28 :szok: wow... i ta figurka :szok: super :tak:

Grecja mozesz miec racje... Od dzis przerwa... :szok: Zeby tylko za pozno nie bylo :no: bo to te najdluzsze i cale czarne wypadaja :baffled:
No a Dzidzia to jeszcze nie wiem czy to ON czy Ona... Ale nie przewiduje w kariere dziecka zawodowej koszykowki :-p hehehe
Saleminka... Jak Twoj maluch? Odeczcialo mu sie wychodzic? Obyyyy :-)

jaki ladny brzusio w 28 :szok: wow... i ta figurka :szok: super :tak:

mój już wylazł 7.11 :-D i to taki tyci tyci 4200g a raczej wyszarpali mi go z brzucha,bo miałam cc :-D

mariola_ odechce Ci się w dniu porodu,ale szybko znowu powrócisz do tych myśli hehe ja tak miałam,przy rozwarciu 8 powiedziałam sobie,że już nigdy w życiu hehe mój misiek jeszcze walnął hasłem " a kiedy zrobimy sobie dziwczynke" :-D myślałam,że go:wściekła/y:
W dnu w którym miałam cc i po niej już czekałam na kopniaki,ale było pewne ze ich nie poczuje,bo Kubulek już machała nózkami poza brzucholem :-)

hehe oby mi się odechciało chociaż na jakiś czas bo jedno dziecku w wieku 19 lat mi starczy :p.
Chłopak na pierwsze nie chciał się zgodzić, a ja od zawsez kochałam Dzieciaczki;). Gdybym tylko miała za co je żywić i wychować to na serio chyba całe życie bym im oddała :).
U mnie też początkowo miało byc cc ze względu na przodujące łożysko, ale jutro pogadam z lekarzem bo może coś się poprawiło i będę mogła rodzić w wodzie :-):-):-):-):-):cool:

Adka jaki śliczny brzusiooo ;))) Ja dziś zrobię foto i wstawię swój :D:p
Milena nie przejmuj sie, ja nie slyszałam ze na rzesy zeby ladniejsze były coś jest. Moze i ja zastosuje, bo uwielbiam dłuuuugie rzęsy i codziennie przez 10 minut siedze i je maluje żeby było ładniejsze oko ;P a co do wlosów... Mi strasznie wypadały tak do 25 tygodnia, teraz takie mocniejsze są, lśniące (tzn może lśniące bo od miesiaca używam jedwabu do włosów ;p) ale ogólnie jakoś tak nie widze zeby mi wypadały i sie łamały jak wczesniej
saleminka to ja jakiś czas temu oświadczyłam mamie że urodze, i chce jeszcze 2 mieć :p na co moja mama: głupia! Jeszcze jednego nie urodziła a myśli o dwójce jeszcze!
na to ja jej że chce miec 3dzieci, i że jak urodze to po 2 latach mysle zeby mieć drugie :p mama powiedziała że na porodówce mam jej to powtórzyć haha :p

Adka jaki śliczny brzusiooo ;))) Ja dziś zrobię foto i wstawię swój :D:p
Milena nie przejmuj sie, ja nie slyszałam ze na rzesy zeby ladniejsze były coś jest. Moze i ja zastosuje, bo uwielbiam dłuuuugie rzęsy i codziennie przez 10 minut siedze i je maluje żeby było ładniejsze oko ;P a co do wlosów... Mi strasznie wypadały tak do 25 tygodnia, teraz takie mocniejsze są, lśniące (tzn może lśniące bo od miesiaca używam jedwabu do włosów ;p) ale ogólnie jakoś tak nie widze zeby mi wypadały i sie łamały jak wczesniej
saleminka to ja jakiś czas temu oświadczyłam mamie że urodze, i chce jeszcze 2 mieć :p na co moja mama: głupia! Jeszcze jednego nie urodziła a myśli o dwójce jeszcze!
na to ja jej że chce miec 3dzieci, i że jak urodze to po 2 latach mysle zeby mieć drugie :p mama powiedziała że na porodówce mam jej to powtórzyć haha :p

mój misiek po 10 godzinach zamykał oczy,ja stękałam,cicho krzyczałam a on w najlepsze sie zdrzemnął hehe :-D

zobaczysz,na porodówce już nigdy nie będziesz chciała mieć dzieci,a po porodzie i jak trochę dojdziesz do siebie znowu zapragniesz dziecka heh
ja ciągle mojemu powtarzam,że będziemy mieć jedno,ale bardzo rozpieszczone hehe :-D

Hehe tzn wiesz, to moja 1 ciąża, ale nie wiem czemu każdy do tego tak strasznie podchodzi. Ja jakoś boje sie, wiadomo, do przyjemnych rzeczy nie bedzie to należeć, ale wiem że poród jest rzeczą normalną, i jakoś nie martwie sie bólem. Wiadomo będzie boleć ale ja sobie myśle że to jest nieuniknione, i ból trwa nawet niech 48 godzin, a tyle szczescia ile dziecko da później.. Wiec dla dzidzi trzeba przecierpieć co swoje

hehe zresztą pogadamy jak urodze bo teraz jestem cwana ;P Ciekawe podczas porodu czy bede taka opanowana hehehehe xD:p

Hehe tzn wiesz, to moja 1 ciąża, ale nie wiem czemu każdy do tego tak strasznie podchodzi. Ja jakoś boje sie, wiadomo, do przyjemnych rzeczy nie bedzie to należeć, ale wiem że poród jest rzeczą normalną, i jakoś nie martwie sie bólem. Wiadomo będzie boleć ale ja sobie myśle że to jest nieuniknione, i ból trwa nawet niech 48 godzin, a tyle szczescia ile dziecko da później.. Wiec dla dzidzi trzeba przecierpieć co swoje

hehe zresztą pogadamy jak urodze bo teraz jestem cwana ;P Ciekawe podczas porodu czy bede taka opanowana hehehehe xD:p

ja też się nie bałam ;-) nawet jak mi wody odeszły poczułam ulgę,że to już :tak: nie było czasu na strach...nawet nie wiem kiedy zleciało te 13 godzin :-) mi wszyscy mówili(mama,siostra...)że musi boleć,poboli i przestanie a ja sobie dodałam "nie ma nic za darmo" :-)

A to mój brzuszek ;) 31 tydzień i 3 dzień ;))
Powiększcie sobie jak coś :p

Nawet widać moje rozstępy :(( Ale cóż ja na to poradze..
Hehe największego brzuszka jak na 31 tydzień to chyba nie mam :p

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry