reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

Jestesaniolkiem ja jestem pewna ,ze u Ciebie bedzie synek!!!!widac,po brzuchu i w ogole.A teraz jeszcze te watpliwosci.Moze wybierz sie na usg 4d tam na pewno sie przekonasz na 100%.

Mariola wspolczuje tak daleko mieszkacie od siebie.A ile macie lat?Ja mam swojego na codzien bo jest moim mężem.A co do pracy to siedze sobie na l-4 a On pracuje:)
oj nie kracz nawet, ja chce Nadunie!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
juz sie nastawilam przez te pare tygodni mowienia ze tam nic nie ma :)...

reklama
pamiętacie z której strony poczułyscie pierwsze ruchy maluszków?
bo z tego też można powróżyć czy chłopiec czy dziewczynka ( u mnie sie to sprawdziło :szok::tak:)
jak z prawej to Dziewczynka
jak z lewej to chłopiec:cool2:

Ja bzm posyla na Twoim miejscu.Bo bym swira dostala.Ja mialam usg 4 d i nawet zdjecie siusiaka mam z niego.A ruchy poszulam faktycznie po lewej stronie i bedzie chlopak.Ale teraz maly siedzi po prawej caly czas:D

Jesteaniolkiem a co takiego sie stalo?(jesli nie chcesz opowiadac rozumiem).W ogole ta kasa jest wstretna wszystko sie w okol niej kreci;/
ahhh no wiesz moj P. (ma 26lat) to jeszcze dziecko ktore niezdaje se sprawy jaka odpowiedzialnością jest wychowanie dziecka!!

a poza tym ostatnio przy klotni wylecial z tekstem: "ciekawe czy to moje dziecko, czy moze sie puściłaś".... to sie spakowalam i wyprowadzilam, fakt dzwonil zaplakany i prosil bym wrocila - ale ja se nie pozwole... teraz przynajmniej wie ze nie jestem od niego uzalezniona ;)...

Ja bzm posyla na Twoim miejscu.Bo bym swira dostala.Ja mialam usg 4 d i nawet zdjecie siusiaka mam z niego.A ruchy poszulam faktycznie po lewej stronie i bedzie chlopak.Ale teraz maly siedzi po prawej caly czas:D
ja piersze ruchy tez czulam po lewej stronie - a to cos znaczy??...... :confused: nie wiedzialam :)...

ok doczytalam w tyl

ahhh no wiesz moj P. (ma 26lat) to jeszcze dziecko ktore niezdaje se sprawy jaka odpowiedzialnością jest wychowanie dziecka!!

a poza tym ostatnio przy klotni wylecial z tekstem: "ciekawe czy to moje dziecko, czy moze sie puściłaś".... to sie spakowalam i wyprowadzilam, fakt dzwonil zaplakany i prosil bym wrocila - ale ja se nie pozwole... teraz przynajmniej wie ze nie jestem od niego uzalezniona ;)...

No to Ci fajnie powiedzial.Mojemu by to przez gardlo nie przeszlo.Ale faceci sa dziwni masakra.

reklama
Do góry