reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

Jestesaniolkiem ja jestem pewna ,ze u Ciebie bedzie synek!!!!widac,po brzuchu i w ogole.A teraz jeszcze te watpliwosci.Moze wybierz sie na usg 4d tam na pewno sie przekonasz na 100%.

Mariola wspolczuje tak daleko mieszkacie od siebie.A ile macie lat?Ja mam swojego na codzien bo jest moim mężem.A co do pracy to siedze sobie na l-4 a On pracuje:)
oj nie kracz nawet, ja chce Nadunie!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D
juz sie nastawilam przez te pare tygodni mowienia ze tam nic nie ma :)...

reklama
pamiętacie z której strony poczułyscie pierwsze ruchy maluszków?
bo z tego też można powróżyć czy chłopiec czy dziewczynka ( u mnie sie to sprawdziło :szok::tak:)
jak z prawej to Dziewczynka
jak z lewej to chłopiec:cool2:

Ja bzm posyla na Twoim miejscu.Bo bym swira dostala.Ja mialam usg 4 d i nawet zdjecie siusiaka mam z niego.A ruchy poszulam faktycznie po lewej stronie i bedzie chlopak.Ale teraz maly siedzi po prawej caly czas:D

Jesteaniolkiem a co takiego sie stalo?(jesli nie chcesz opowiadac rozumiem).W ogole ta kasa jest wstretna wszystko sie w okol niej kreci;/
ahhh no wiesz moj P. (ma 26lat) to jeszcze dziecko ktore niezdaje se sprawy jaka odpowiedzialnością jest wychowanie dziecka!!

a poza tym ostatnio przy klotni wylecial z tekstem: "ciekawe czy to moje dziecko, czy moze sie puściłaś".... to sie spakowalam i wyprowadzilam, fakt dzwonil zaplakany i prosil bym wrocila - ale ja se nie pozwole... teraz przynajmniej wie ze nie jestem od niego uzalezniona ;)...

Ja bzm posyla na Twoim miejscu.Bo bym swira dostala.Ja mialam usg 4 d i nawet zdjecie siusiaka mam z niego.A ruchy poszulam faktycznie po lewej stronie i bedzie chlopak.Ale teraz maly siedzi po prawej caly czas:D
ja piersze ruchy tez czulam po lewej stronie - a to cos znaczy??...... :confused: nie wiedzialam :)...

ok doczytalam w tyl

ahhh no wiesz moj P. (ma 26lat) to jeszcze dziecko ktore niezdaje se sprawy jaka odpowiedzialnością jest wychowanie dziecka!!

a poza tym ostatnio przy klotni wylecial z tekstem: "ciekawe czy to moje dziecko, czy moze sie puściłaś".... to sie spakowalam i wyprowadzilam, fakt dzwonil zaplakany i prosil bym wrocila - ale ja se nie pozwole... teraz przynajmniej wie ze nie jestem od niego uzalezniona ;)...

No to Ci fajnie powiedzial.Mojemu by to przez gardlo nie przeszlo.Ale faceci sa dziwni masakra.

reklama
Do góry