jestesaniolkiem
Nikodemowa mama '10
agus jaki zgrabniusi ten twoj bebziolcio
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
agus jaki zgrabniusi ten twoj bebziolcio
JestesAniolkiem hehe komentarz o spodniach mnie rozwalil hehe
A co do cieplejszych klimatow w brzusiu... Przebywam w cieplejszym kraju i dzis mamy 20 stopni Jest chlodny wiaterek, ale miiiilo Wiec Dzidzia chyba nie chowa sie, bo zimna nie lubi... Wiec co z tym moim brzuchem i czekam na niego... i sie jego boje
Wczoraj mialam jakies dzxiwne klucia z prawej strony... A dzis od rana mnie swedzi... Moze juz zaczyna rosnac ;-)
Mariola widzialas moj w 26 tyg? Kurczak... Patrzac na coniektore zdjecia to sie zastanawiam czy to nie urojona hehe achhhhh ten moj brzusio... Schowal sie
Saleminka nie chce nawet myslec jak mi moze w 40 tyg wywaliic
Dziekuje Wam za dobre slowa
A te brzuuusie faaajne a jak to jest z piersiami? Bo ja mialam nadzieje, ze troche urosna... A te cholery w miejscu stoja U mnie wszystkie kobitki z rodziny maja C wzwyz tylko ja plaska jestem i nadal nic
no wlasnie !! rozumiem te cycate ze one nie chca by im ciezarny rozmiar zostal, ale ktos sie powinien tam do gory nad nami zlitowac i pozwolic na wiecznie mietoszenie Bic Cyceczki !!!!A piersi tak naprawdę to dają czadu dopiero po porodzie - ja z miseczki B przesiadłam się na miseczkę - uwaga- D !!! Niestety, nie trwa to wiecznie, ale na początku wygląda imponująco
ojej to moja wczoraj wazyla 850g, kochana my trzymamy kciukasy za twojego dzidziolka by chcial tyc bo cos widac ze straszny niejadek, ale moze to tylko chwilowy kaprysiok i za pare dni dzidziol zacznie wszamac wszamac az ciebie zabraknie ;-)!!I jeszcze jedno mimo że mój ma taką ogromną przestrzeń to waży tylko 590 g .