reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

jestes aniolkiem...TY w jeansach smigasz z takim brzuchem o_O!!!!!!!!!!!

aRTYSTKA JA MAM 89:d
no jasne ze w dzinsiorach i to jeszcze w tych sprzed ciazy :-) z tym ze wkladam gumke w dziurke po guziku i zachaczam o guzik, pod dlugimi bluzkami nic nie wiedac :-D!!!

a ja 91cm z tym ze przez ponad tydzien bylam na diecie i schudlam 2kg i cm mi tez spadly :-(!

a tu mój w 22 t.c :-)
ja zgrabniutenki :-)

reklama
jestesaniołkiem jakoś tak tu cicho na forum było.. I wogóle ostatnio dużo się działo u mnie. Poza tym ostatnio net mi nie dziala i tyle co do rodziców na chwile sie wkradne. A co do urody Twojego faceta, no fakt faktem ladny facet, ale dziewuszka po Tobie jak odziedziczy urode bedzie jeszcze śliczniejsza! Ładni rodzice to i ładne dzieci ;) hehe :pP
A wiecie co? Moja ciotka ma taki bardzo jasny kolor włosów, ma prawie białe ( i to jest jej naturalny kolor wlosów :p) a jej mąż ma czarne.. i urodziła im się ruda dziewusia.. Ale fakt faktem ma tak śliczny ten kolorek :p Sama myśle czy sie nie pofarbować w wakacje na taki kolorek.

Edytka ! Trzymaj sie kochana! Dużo już Ci nie zostało ;))) :*

JKRZYMKA boże ale miałaś wielgachne brzusie podczas ciąż :) Ale kurde pozazdrościć, fajne kształty Twoj brzusio przybierał ,wogóle bez rozstępów, ślicznie! :) I pamiątka niezła! :)

mazia niedlugo "urośniesz" Hehe ;) mnie sie kazdy pyta gdzie brzuch zgubiłam, że jak na 30 tydzień to mam baaardzo mały no ale cóż :p

A co do dzinsów :) też śmigam w dzinsach, na poczatku jak mi brzusio wyskoczył, przeszkadzało mi bo brzuś nisko miałam, teraz wyżej jest i śmigam w dzinsach i też gumke na dziurke i zachaczam o guziczek ;) i też dzinsy z przed ciąży mam.

Wogóle jak bylam u ginekolog przed świetami jakoś tak 17 grudnia, to ważyłam 73,5 kg.. :p Teraz waże 71 :p

aga tez w 22 tyg mialam taki brzusioo :))) Teraz dopiero Ci zacznie rosnąć jak na drożdżach :)

jestesaniolkiem wlasnie, czemu na diecie jesteście? Coś jest nie tak?

A tu dodam pare moich zdjęc:
p1000159x.jpg

p1000044l.jpg

p1000144u.jpg

Ostatnia edycja:
jkrzymka jejus ale ty duuuuzi brzuchacz mialas!!!! :szok:
a jakie duuuze dzieci porodzilas :szok::-)!!!!!

i ani jednego rozstepu nigdzie nie widac, o boziuuuuuuu tylko pozazdroscic :-)!!!

no troche duże mi te dzieci wyszły:shocked2: a rozstępy to niestety mam i to dużo już od 1 ciąży no ale na szczęście nie na wszystkich fotkach widać ;-)

no dziewczyny życzę Wam szczęśliwych porodów i zdrowych bobasków:tak:

Sliczne macie brzuszki.... :) Ale niektore taaaaakie duuuuze :O O mammma ,:( U mnie jeszcze malo co widac... chociaz to juz 26 tydzien sie zaczal dzisiaj :) (moj suwaczek oszukuje? ) Boje sie, ze moje cialo tego ciezaru nie wytrzyma :/ Moze to dziwne dla Was... Ale boje sie duzego brzucha ;(((( Chcialabym, zeby mi juz zostal taki jaki mam :)

Pozdrawiam Was wszystkie a pociechy niech w brzusiach rosna zdrowo :)
ehhh... :)

ejjjj zobaczcie!!!! to co się dzisiaj stalo ----> a ja sie dziwilam co mnie tak skora kluje, boli i swędzi :szok::zawstydzona/y:......
no aż nawaliłam ze strachu mega gruba warstwę kremu przeciw rozstępom!!!!!

po tylu dniach diety i spadku cm i kg zmasakrował mnie ten widok, zwłaszcza ze z rana byl maluszki, a zjadłam dzisiaj tylko sałatkę sałacianą!!!!!!!! :shocked2::sorry2:

P.S. dietę miałam z powodu problemów jelitowo-żołądkowych, i okazało się ze dieta bydzie jeszcze jakiś czas :-(!!

jestesaniolkiem co sie stalo? Wybacz ale ja nic na zdjeciu nie widze prócz pięknego brzusia i nie wiem o co chodzi w sumie.. :p

PS. mój brzuch nadal w miejscu, tylko przybiera dziwne kształty np dzisiaj miałam o połowe mniejszy brzuch z przodu jak sie patrzylo mialam taki spłaszczony a boki mialam jakby ktoś mnie cegłówkami wypchał hehe i byly takie kańciate uwypuklenia. Np teraz mam prawą strone brzucha taka malutką bo dzidzi moje wspaniałe lewą stronę wypchało swoim duzim ciałkiem ;)))

reklama
Do góry