reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

jestes aniolkiem...TY w jeansach smigasz z takim brzuchem o_O!!!!!!!!!!!

aRTYSTKA JA MAM 89:d
no jasne ze w dzinsiorach i to jeszcze w tych sprzed ciazy :-) z tym ze wkladam gumke w dziurke po guziku i zachaczam o guzik, pod dlugimi bluzkami nic nie wiedac :-D!!!

a ja 91cm z tym ze przez ponad tydzien bylam na diecie i schudlam 2kg i cm mi tez spadly :-(!

a tu mój w 22 t.c :-)
ja zgrabniutenki :-)

reklama
jestesaniołkiem jakoś tak tu cicho na forum było.. I wogóle ostatnio dużo się działo u mnie. Poza tym ostatnio net mi nie dziala i tyle co do rodziców na chwile sie wkradne. A co do urody Twojego faceta, no fakt faktem ladny facet, ale dziewuszka po Tobie jak odziedziczy urode bedzie jeszcze śliczniejsza! Ładni rodzice to i ładne dzieci ;) hehe :pP
A wiecie co? Moja ciotka ma taki bardzo jasny kolor włosów, ma prawie białe ( i to jest jej naturalny kolor wlosów :p) a jej mąż ma czarne.. i urodziła im się ruda dziewusia.. Ale fakt faktem ma tak śliczny ten kolorek :p Sama myśle czy sie nie pofarbować w wakacje na taki kolorek.

Edytka ! Trzymaj sie kochana! Dużo już Ci nie zostało ;))) :*

JKRZYMKA boże ale miałaś wielgachne brzusie podczas ciąż :) Ale kurde pozazdrościć, fajne kształty Twoj brzusio przybierał ,wogóle bez rozstępów, ślicznie! :) I pamiątka niezła! :)

mazia niedlugo "urośniesz" Hehe ;) mnie sie kazdy pyta gdzie brzuch zgubiłam, że jak na 30 tydzień to mam baaardzo mały no ale cóż :p

A co do dzinsów :) też śmigam w dzinsach, na poczatku jak mi brzusio wyskoczył, przeszkadzało mi bo brzuś nisko miałam, teraz wyżej jest i śmigam w dzinsach i też gumke na dziurke i zachaczam o guziczek ;) i też dzinsy z przed ciąży mam.

Wogóle jak bylam u ginekolog przed świetami jakoś tak 17 grudnia, to ważyłam 73,5 kg.. :p Teraz waże 71 :p

aga tez w 22 tyg mialam taki brzusioo :))) Teraz dopiero Ci zacznie rosnąć jak na drożdżach :)

jestesaniolkiem wlasnie, czemu na diecie jesteście? Coś jest nie tak?

A tu dodam pare moich zdjęc:
p1000159x.jpg

p1000044l.jpg

p1000144u.jpg

Ostatnia edycja:
jkrzymka jejus ale ty duuuuzi brzuchacz mialas!!!! :szok:
a jakie duuuze dzieci porodzilas :szok::-)!!!!!

i ani jednego rozstepu nigdzie nie widac, o boziuuuuuuu tylko pozazdroscic :-)!!!

no troche duże mi te dzieci wyszły:shocked2: a rozstępy to niestety mam i to dużo już od 1 ciąży no ale na szczęście nie na wszystkich fotkach widać ;-)

no dziewczyny życzę Wam szczęśliwych porodów i zdrowych bobasków:tak:

Sliczne macie brzuszki.... :) Ale niektore taaaaakie duuuuze :O O mammma ,:( U mnie jeszcze malo co widac... chociaz to juz 26 tydzien sie zaczal dzisiaj :) (moj suwaczek oszukuje? ) Boje sie, ze moje cialo tego ciezaru nie wytrzyma :/ Moze to dziwne dla Was... Ale boje sie duzego brzucha ;(((( Chcialabym, zeby mi juz zostal taki jaki mam :)

Pozdrawiam Was wszystkie a pociechy niech w brzusiach rosna zdrowo :)
ehhh... :)

ejjjj zobaczcie!!!! to co się dzisiaj stalo ----> a ja sie dziwilam co mnie tak skora kluje, boli i swędzi :szok::zawstydzona/y:......
no aż nawaliłam ze strachu mega gruba warstwę kremu przeciw rozstępom!!!!!

po tylu dniach diety i spadku cm i kg zmasakrował mnie ten widok, zwłaszcza ze z rana byl maluszki, a zjadłam dzisiaj tylko sałatkę sałacianą!!!!!!!! :shocked2::sorry2:

P.S. dietę miałam z powodu problemów jelitowo-żołądkowych, i okazało się ze dieta bydzie jeszcze jakiś czas :-(!!

jestesaniolkiem co sie stalo? Wybacz ale ja nic na zdjeciu nie widze prócz pięknego brzusia i nie wiem o co chodzi w sumie.. :p

PS. mój brzuch nadal w miejscu, tylko przybiera dziwne kształty np dzisiaj miałam o połowe mniejszy brzuch z przodu jak sie patrzylo mialam taki spłaszczony a boki mialam jakby ktoś mnie cegłówkami wypchał hehe i byly takie kańciate uwypuklenia. Np teraz mam prawą strone brzucha taka malutką bo dzidzi moje wspaniałe lewą stronę wypchało swoim duzim ciałkiem ;)))

reklama
Do góry