jestesaniołkiem jakoś tak tu cicho na forum było.. I wogóle ostatnio dużo się działo u mnie. Poza tym ostatnio net mi nie dziala i tyle co do rodziców na chwile sie wkradne. A co do urody Twojego faceta, no fakt faktem ladny facet, ale dziewuszka po Tobie jak odziedziczy urode bedzie jeszcze śliczniejsza! Ładni rodzice to i ładne dzieci
hehe
P
A wiecie co? Moja ciotka ma taki bardzo jasny kolor włosów, ma prawie białe ( i to jest jej naturalny kolor wlosów
) a jej mąż ma czarne.. i urodziła im się ruda dziewusia.. Ale fakt faktem ma tak śliczny ten kolorek
Sama myśle czy sie nie pofarbować w wakacje na taki kolorek.
Edytka ! Trzymaj sie kochana! Dużo już Ci nie zostało
)) :*
JKRZYMKA boże ale miałaś wielgachne brzusie podczas ciąż
Ale kurde pozazdrościć, fajne kształty Twoj brzusio przybierał ,wogóle bez rozstępów, ślicznie!
I pamiątka niezła!
mazia niedlugo "urośniesz" Hehe
mnie sie kazdy pyta gdzie brzuch zgubiłam, że jak na 30 tydzień to mam baaardzo mały no ale cóż
A co do dzinsów
też śmigam w dzinsach, na poczatku jak mi brzusio wyskoczył, przeszkadzało mi bo brzuś nisko miałam, teraz wyżej jest i śmigam w dzinsach i też gumke na dziurke i zachaczam o guziczek
i też dzinsy z przed ciąży mam.
Wogóle jak bylam u ginekolog przed świetami jakoś tak 17 grudnia, to ważyłam 73,5 kg..
Teraz waże 71
aga tez w 22 tyg mialam taki brzusioo
)) Teraz dopiero Ci zacznie rosnąć jak na drożdżach
jestesaniolkiem wlasnie, czemu na diecie jesteście? Coś jest nie tak?
A tu dodam pare moich zdjęc: