reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Brzuszki forumowiczek

Milena śliczny ,ale masz racje malutki coś :)
Ale nie martw się niedługo urośnie. Ja w 22 tygodniu mialam taki jak Ty teraz :p
Ale to nie ma znaczenia ;) Bo może na dniach Ci zacząć rosnąć, a jak gin mowi ze wszystko dobrze to nie ma co sie martwić ;) Nadejdzie czas i na brzusio :)

reklama
Artystka... Mam nadzieje, ze bedzie dobrze... Bo na poczatku mialam same problemy... W tescie w 11 tygodniu wyszlo, ze mam toksoplazmoze i rozyczke ;( Tokso moglam od mojego kociaka zlapac... Bo zanim sprawdzilam ewentualnosc ciazy, to Paskuda mnie zadrapal... a ze wtedy byly jego pierwsze wyjscia na dwor, to mogl cos zlapac... No ale rozyczka? Skad to niby sie bierze? Kontaktu z chorymi nie mialam :( Miesiac pozniej wyszlo, ze toxo prawie do zera zmalalo, a rozyczka o polowe... A miesiac pozniej na USG uslyszalam, ze Malenstwo ma dziurke w serduszku... :( i moze dlatego maly brzusio? Bo moze dzidzia wolno rosnie? :( ehhhh... 7 lat czekania a tu saaaame problemy :/
Ale trzymam sie... Chyba :p hehe A te brzuszki na tej stronie mnie serio przerazily... :O Nie moge siebie z takim wyobrazic https://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/baffled5wh.gif

Ja to chyba malo ciazowa jestem :( Bo nie widze co sie stalo :( Co sie stalo? Masz ladny brzuszek... Widac go przynajmniej... :(

no z rana prawie go nie mialam, bo wczoraj znowu cale moje jelita i zoladek sie oproznily gora i dolem a dzisiaj na czczo od rana bo na gluko szlam... nagle czuje jak rozrywa mi skora na brzuchu, klucie przy kazdym ruchu a nawet oddechu i mega swedzenie - a po 3h widze mega balona i nie wiem skad jak ja tylko salateczke z mcd samą zjadlam :szok:.......

jestesaniolkiem co sie stalo? Wybacz ale ja nic na zdjeciu nie widze prócz pięknego brzusia i nie wiem o co chodzi w sumie.. :p

PS. mój brzuch nadal w miejscu, tylko przybiera dziwne kształty np dzisiaj miałam o połowe mniejszy brzuch z przodu jak sie patrzylo mialam taki spłaszczony a boki mialam jakby ktoś mnie cegłówkami wypchał hehe i byly takie kańciate uwypuklenia. Np teraz mam prawą strone brzucha taka malutką bo dzidzi moje wspaniałe lewą stronę wypchało swoim duzim ciałkiem ;)))
to u mnie po nocy zawsze tak jest jak wstaje, mala na jeden bok leci wtedy i rano wyciaga nozki i to wyglada wlasnie tak jakby ktos z 3 pustaki wlozyl do srodka :-D:-D:-D
ale najlepsze dzisiaj obudzialam sie z wystajaca jedna pieta :-D:-D:-D najlepsze probowalam ja schowac to ta jeszcze bardziej wypychala ja :-D:-D:-D:-D
w koncu wziela mi przyfasolila i przekrecila sie na drugi bok obrazona :-D:-D:-D no normalnie zjechala ze smiechu

A tu moj brzusio nie brzuchaty...
no malusi ale najwazniejsze ze dzidzia rosnie, poprostu pewnie woli cieplejsze klimaty brzuszka.... ja tez bym nie wysciubiala nosa na takie zimno :-);-)....

Kochana nie rozmiar brzuszka sie liczy, a zobaczysz ze z dnia na dzien ci taaaaaaaaki wyskoczy :blink::tak:!!!

Artystka... Mam nadzieje, ze bedzie dobrze... Bo na poczatku mialam same problemy... W tescie w 11 tygodniu wyszlo, ze mam toksoplazmoze i rozyczke ;( Tokso moglam od mojego kociaka zlapac... Bo zanim sprawdzilam ewentualnosc ciazy, to Paskuda mnie zadrapal... a ze wtedy byly jego pierwsze wyjscia na dwor, to mogl cos zlapac... No ale rozyczka? Skad to niby sie bierze? Kontaktu z chorymi nie mialam :( Miesiac pozniej wyszlo, ze toxo prawie do zera zmalalo, a rozyczka o polowe... A miesiac pozniej na USG uslyszalam, ze Malenstwo ma dziurke w serduszku... :( i moze dlatego maly brzusio? Bo moze dzidzia wolno rosnie? :( ehhhh... 7 lat czekania a tu saaaame problemy :/
Ale trzymam sie... Chyba :p hehe A te brzuszki na tej stronie mnie serio przerazily... :O Nie moge siebie z takim wyobrazichttps://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/baffled5wh.gif
ojjjj Skarbie trzymaj sie... Tulimy was i to z calych sil :blink:!!!!!

faaaaaaajny :-)

artystka jak tam koncowe przygotowania, jeszcze troche i bedziesz chwalila sie juz nie brzusiem a dzidzia ;)...

P.S. mam nadzieje ze nie bede wygladala jak jkrzymka bo przeciez taki brzuch to by mie przeciazyl i nie ustalabym ani chwili tylko odrazu do przodu na pape leciala :-D:-D
nie wiem, czy tylko mi sie wydaja ze bebzol wyglada ze ma zadadki na taki ksztalt/rozmiar - moze to moje paniczne przewrazliwienie?????...

a wlasnie artystka pozycz troszke cycka bo moje nie chca rosnac juz :blink::-D:-D

reklama
Do góry