reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

Milena śliczny ,ale masz racje malutki coś :)
Ale nie martw się niedługo urośnie. Ja w 22 tygodniu mialam taki jak Ty teraz :p
Ale to nie ma znaczenia ;) Bo może na dniach Ci zacząć rosnąć, a jak gin mowi ze wszystko dobrze to nie ma co sie martwić ;) Nadejdzie czas i na brzusio :)

reklama
Artystka... Mam nadzieje, ze bedzie dobrze... Bo na poczatku mialam same problemy... W tescie w 11 tygodniu wyszlo, ze mam toksoplazmoze i rozyczke ;( Tokso moglam od mojego kociaka zlapac... Bo zanim sprawdzilam ewentualnosc ciazy, to Paskuda mnie zadrapal... a ze wtedy byly jego pierwsze wyjscia na dwor, to mogl cos zlapac... No ale rozyczka? Skad to niby sie bierze? Kontaktu z chorymi nie mialam :( Miesiac pozniej wyszlo, ze toxo prawie do zera zmalalo, a rozyczka o polowe... A miesiac pozniej na USG uslyszalam, ze Malenstwo ma dziurke w serduszku... :( i moze dlatego maly brzusio? Bo moze dzidzia wolno rosnie? :( ehhhh... 7 lat czekania a tu saaaame problemy :/
Ale trzymam sie... Chyba :p hehe A te brzuszki na tej stronie mnie serio przerazily... :O Nie moge siebie z takim wyobrazic https://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/baffled5wh.gif

Ja to chyba malo ciazowa jestem :( Bo nie widze co sie stalo :( Co sie stalo? Masz ladny brzuszek... Widac go przynajmniej... :(

no z rana prawie go nie mialam, bo wczoraj znowu cale moje jelita i zoladek sie oproznily gora i dolem a dzisiaj na czczo od rana bo na gluko szlam... nagle czuje jak rozrywa mi skora na brzuchu, klucie przy kazdym ruchu a nawet oddechu i mega swedzenie - a po 3h widze mega balona i nie wiem skad jak ja tylko salateczke z mcd samą zjadlam :szok:.......

jestesaniolkiem co sie stalo? Wybacz ale ja nic na zdjeciu nie widze prócz pięknego brzusia i nie wiem o co chodzi w sumie.. :p

PS. mój brzuch nadal w miejscu, tylko przybiera dziwne kształty np dzisiaj miałam o połowe mniejszy brzuch z przodu jak sie patrzylo mialam taki spłaszczony a boki mialam jakby ktoś mnie cegłówkami wypchał hehe i byly takie kańciate uwypuklenia. Np teraz mam prawą strone brzucha taka malutką bo dzidzi moje wspaniałe lewą stronę wypchało swoim duzim ciałkiem ;)))
to u mnie po nocy zawsze tak jest jak wstaje, mala na jeden bok leci wtedy i rano wyciaga nozki i to wyglada wlasnie tak jakby ktos z 3 pustaki wlozyl do srodka :-D:-D:-D
ale najlepsze dzisiaj obudzialam sie z wystajaca jedna pieta :-D:-D:-D najlepsze probowalam ja schowac to ta jeszcze bardziej wypychala ja :-D:-D:-D:-D
w koncu wziela mi przyfasolila i przekrecila sie na drugi bok obrazona :-D:-D:-D no normalnie zjechala ze smiechu

A tu moj brzusio nie brzuchaty...
no malusi ale najwazniejsze ze dzidzia rosnie, poprostu pewnie woli cieplejsze klimaty brzuszka.... ja tez bym nie wysciubiala nosa na takie zimno :-);-)....

Kochana nie rozmiar brzuszka sie liczy, a zobaczysz ze z dnia na dzien ci taaaaaaaaki wyskoczy :blink::tak:!!!

Artystka... Mam nadzieje, ze bedzie dobrze... Bo na poczatku mialam same problemy... W tescie w 11 tygodniu wyszlo, ze mam toksoplazmoze i rozyczke ;( Tokso moglam od mojego kociaka zlapac... Bo zanim sprawdzilam ewentualnosc ciazy, to Paskuda mnie zadrapal... a ze wtedy byly jego pierwsze wyjscia na dwor, to mogl cos zlapac... No ale rozyczka? Skad to niby sie bierze? Kontaktu z chorymi nie mialam :( Miesiac pozniej wyszlo, ze toxo prawie do zera zmalalo, a rozyczka o polowe... A miesiac pozniej na USG uslyszalam, ze Malenstwo ma dziurke w serduszku... :( i moze dlatego maly brzusio? Bo moze dzidzia wolno rosnie? :( ehhhh... 7 lat czekania a tu saaaame problemy :/
Ale trzymam sie... Chyba :p hehe A te brzuszki na tej stronie mnie serio przerazily... :O Nie moge siebie z takim wyobrazichttps://www.babyboom.pl/forum/images/smilies/square/baffled5wh.gif
ojjjj Skarbie trzymaj sie... Tulimy was i to z calych sil :blink:!!!!!

faaaaaaajny :-)

artystka jak tam koncowe przygotowania, jeszcze troche i bedziesz chwalila sie juz nie brzusiem a dzidzia ;)...

P.S. mam nadzieje ze nie bede wygladala jak jkrzymka bo przeciez taki brzuch to by mie przeciazyl i nie ustalabym ani chwili tylko odrazu do przodu na pape leciala :-D:-D
nie wiem, czy tylko mi sie wydaja ze bebzol wyglada ze ma zadadki na taki ksztalt/rozmiar - moze to moje paniczne przewrazliwienie?????...

a wlasnie artystka pozycz troszke cycka bo moje nie chca rosnac juz :blink::-D:-D

reklama
Do góry