reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Brzuszki forumowiczek

Witam jestem tu nowa - mój pierwszy wpis. Brzuszki prześliczne, wkrótce wstawie swój do kolekcji. Pozdrawiam wszystkie mamy a także przyszłe mamy!!!!

reklama
jesteśaniolkiem śliczny brzusio :) Ale kochana ja tu mam wątpliwości że jest dziewusia u Ciebie hihi :) Brzusio masz taki spiczasty jak na chłopaka ;) Ale zobaczymy ;)) I faceta przystojnego masz ! :))Pozdrowienia dla waszej trójeczki i obyście wytrwali w diecie :)

kunaczarna śliczny brzucholek masz :)

edyta01 ale śliczny duży brzusio masz ;)))

A co do mnie...? Mój brzuś to cały czas taki sam... tzn mały.. 103 w pasie wieczorem mam na wysokości pępka a rano 101 cm..
A malutki robi akrobacje i to niezłe od wczoraj ;)

jesteśaniolkiem śliczny brzusio :) Ale kochana ja tu mam wątpliwości że jest dziewusia u Ciebie hihi :) Brzusio masz taki spiczasty jak na chłopaka ;) Ale zobaczymy ;)) I faceta przystojnego masz ! :))Pozdrowienia dla waszej trójeczki i obyście wytrwali w diecie :)

kunaczarna śliczny brzucholek masz :)

edyta01 ale śliczny duży brzusio masz ;)))

A co do mnie...? Mój brzuś to cały czas taki sam... tzn mały.. 103 w pasie wieczorem mam na wysokości pępka a rano 101 cm..
A malutki robi akrobacje i to niezłe od wczoraj ;)

no hej sliczna ty moja co jest ze ostatnio milczysz, a idz ty brzydka, nie ladnie tak nie pisac :zawstydzona/y::-D!!!!

no mi tez brzuchol wyglada na chlopaka ale siusiaka nie widac :-p....
a noz wie :-D:-D:-D
Padne jak na porodowce juz na koniec krzykna: " Ma pani pieknego zdrowego synka!!"
No tatus niczego sobie, ciemne oczy i wogole caly ciemny ( w lepku tyz ma ciemno czasami :-D) wiec modle sie by mala przejela po nim ta urode.... ale najwazniejsze by zdrowa byla....

Mowisz ze twoj synek to jakos taki rozbiegany - to tak jak moja mala, wlasnie spi ale noc i ranek to wariuje - widac bedzie kochac nocne zycie :D!!!!

Edytka ile ty tam dzieciatek nosisz - bo bzuuunio masz wieeeelgusnie piekny :-)[/QUOTE]

Tylko jednego synka:-D
Dziekuje za mile slowa ale jest mi juz strasznie ciezko:-)

KunaCzarna juz niedlugo i Ty bedziesz taki miala:-D

Ale śliczne te brzuszolki macie :tak: aż mi się tęskni za moimi:shocked2:
no ale ja już raczej mieć więcej nie będę :-(
pochwalę się starymi fotkami , miałam je kiedyś wlepione ale stare brzuszki wykasowali:-(
tam gdzie jest najbardziej wystający to z ostatnim;-)

reklama
Do góry