To chyba telepatia madzix81:-)
A czemu przelotem? Pisz koniecznie co u Ciebie!
Mój Jakubek od dwóch dni przewraca się z plecków na brzuszek, tylko bidok nie wie co dalej bo po jakims czasie marudzi, że juz ma dośc ale jak go przewroce z powrotem na plecy to on po 30 sek znów na brzuchu ląduje, chyba podoba mu sie samo przewracanie. OLek za to strasznie chce siedziec, chwyta sie czegokolwiek i ciagnie w górę, nawet przywieszek na pałąkach z zabawkami hehe. Aaaa i jeszcze sie pochwalę, że zastapilismy jeden posiłek mleczny zupką
, Kubek zjada ładnie łyżeczka, a Olek kilka łyżeczek i ryczy, więc lekko rozcieńczam woda i reszte dostaje z butli przez smoka i je więc ten ryk nie z powodu smaku tylko nieumiejętności jedzenia z łyżeczki
AAAA i jeszcze drugi raz ugotowałam sama zupkę, dziś była marchewka z dynią - pycha:-), smak nie umywa sie do słoikowych
ściskam wszystkie bliźniaki
A czemu przelotem? Pisz koniecznie co u Ciebie!
Mój Jakubek od dwóch dni przewraca się z plecków na brzuszek, tylko bidok nie wie co dalej bo po jakims czasie marudzi, że juz ma dośc ale jak go przewroce z powrotem na plecy to on po 30 sek znów na brzuchu ląduje, chyba podoba mu sie samo przewracanie. OLek za to strasznie chce siedziec, chwyta sie czegokolwiek i ciagnie w górę, nawet przywieszek na pałąkach z zabawkami hehe. Aaaa i jeszcze sie pochwalę, że zastapilismy jeden posiłek mleczny zupką

ściskam wszystkie bliźniaki