Yummy_mummy_82
Fanka BB :)
czesc dziewczyny.. wieki mnie nie bylo na forum.. cos- jest co robic:-) daja mi popalic bable, nie ma co...;/ wczoraj np mloda urzadzila sobie koncert od 19 to 3 nad ranem darla sie, jakby ja zazynali;/// niby nie maja kolek ale raz na tydzien zawsze ktores sie zatka i jest cyrk na kolkach:] na szczescie wydluzamy sobie juz godziny karmienia, jemy juz prawie co 4h jak sie uda w nocy to nawet co 6, ale i tak roboty po pachy, bo ze snem u nas kiepskawo grrr;/// bez przerwy jedno budzi drugie i tak w kolko...
Magda wielkie gratulacje!! Ale dlugo wytrzymalas!! Brawo!
Dziewczyny ja mam to samo- zupelnie nie wiem jak je ubierac w taka pogode. Dzisiaj zalozylismy: mlody w samych spiochach plus kocyk jak zasnal, a mala getry plus bodziak na dlugi rekaw no i czapeczki oczywiscie, a mlody i tak sie spocil, wiec nastepnym razem kocyk odpuscimy... Ale zastanawiam sie nad krotkim rekawkiem, mysle ze bez przesady na oslonietej dzialce mozna poszalec
Donka moje tez sobie wydluzaja przerwy z tym, ze wtedy zjadaja 130-140 ml Zarloki Nic sie nie martw, jesli przybieraja na wadze minimum 100g/tydzien to jest ok.
Magda wielkie gratulacje!! Ale dlugo wytrzymalas!! Brawo!
Dziewczyny ja mam to samo- zupelnie nie wiem jak je ubierac w taka pogode. Dzisiaj zalozylismy: mlody w samych spiochach plus kocyk jak zasnal, a mala getry plus bodziak na dlugi rekaw no i czapeczki oczywiscie, a mlody i tak sie spocil, wiec nastepnym razem kocyk odpuscimy... Ale zastanawiam sie nad krotkim rekawkiem, mysle ze bez przesady na oslonietej dzialce mozna poszalec
Donka moje tez sobie wydluzaja przerwy z tym, ze wtedy zjadaja 130-140 ml Zarloki Nic sie nie martw, jesli przybieraja na wadze minimum 100g/tydzien to jest ok.