Witam [emoji16]
@wehikulchrzanu nie jestes sama moje dziewczynki też nie zasypiają w łóżeczku,w ogóle w nim ostatnio nie śpią.U mnie idą spać jak są zmęczone,usypiam je w bujaczkach mam zwykłe fisher price. Po kąpieli też zasypiają w bujaczkach, kapie je o 18 zasypiaja różnie. Potem w nocy bierzemy je do łóżka (pomysł męża) tak nam wygodniej i one lepiej śpią.
Niestety karmię butelką. Nie wytrwałam karmiąc piersią nad czym bardzo ubolewam [emoji17] myśle że łatwiej byłoby mi gdybym nie miała oprócz dziewczyn jeszcze dwójki dzieci ,którym też musze poświęcić czas. Ale dziewczynki rozwijają się prawidłowo. Ważą ponad 6 kg,lekarka mówi,że w ogóle nie widać że to bliźniaki tak szybko dogoniły wagą. Za dwa dni kończymy 4 mies. W nocy budzą mi się wciąż co 3-4 godz.
Obecnie mamy kolejny skok rozwojowy i bywa różnie. Bardziej odbija się to wieczorami bo stają sie marudne. W dzień staram sie im czymś zająć czas. Ogólnie są w miarę spokojne.
Dla mnie dużym problemem było to,że dziewczynki choć jednojajowe to wogóle sie nie widziały. Ale od dwóch dni się powoli to zmienia. Wrazie czego służe pomocą. Pozdrawiamy wszystkich!
Napisane na SM-T585 w aplikacji Forum BabyBoom