darunia0712
Fanka BB :)
Anulfka, moi przez tydzień robili rzadkie kupy. Mieli tylki strasznie odparzone. Używałam sudocremu. Bardzo pomógł.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
'Dziewczyny nie ma co się bać. Lepiej zaszczepić niż miałoby dziecko chorować bez szczepienia.
Co dałyście jako pierwsze do jedzenia? Ja moim marchewki póki co nie dam, bo zatrzymuje kupkę, a moje i tak mają problemy przy zelazie
A kiedy szczepi sie w Polsce szczepionką MMR? Bo tutaj w Norwegii w 15 miesiącu.
co do zębów dzisiaj zaglądnełam Wojtkowi do buzi i wychodzą mu wszystkie czwórki teraz wiem czemu taki zły jest ciągle ale to nie znaczy żeby bił Magdę :/.
jjka ty to fajną masz tą swoja pediatrę ja tutaj mam fajnego zaufanego lekarza rodzinnego