Palinka ja mam to samo! Tzn. u mnie to było tak, ze firma mnie w ogóle nie poinformowała, że musze z zusu formularz przyniesc i bym sobie tak czekala do usranej...przypadkiem poszlam do zusu i dopiero tam mi powiedzieli i teraz tez czekam az mi to przysla...ehh a szczepienia sie zblizaja :/.
reklama
Milena23uk
Fanka BB :)
moje sie do siedzenia strasznie wyrywaja Justynko, az sie wycginaja jak je poloze w lezaczku, ale ja za bardzo im nie pozwalam bo jeszcze nie czas raczkowac nie umieja aczkowiek zaczynaja sie odpychac nozkami i plelzac po podlodze, choc do raczkowania im duzo brakuje ... ;/
gadaja, przewracaja sie z pleckow na brzuszek i odwrotnie no i same trzymaja sobie butelki, teraz czekam az zaczna wyrzucac rzeczy z lozeczka tak jak Twoje Justynko
gadaja, przewracaja sie z pleckow na brzuszek i odwrotnie no i same trzymaja sobie butelki, teraz czekam az zaczna wyrzucac rzeczy z lozeczka tak jak Twoje Justynko
kasienkawisienka
Aktywna w BB
Moje też do siadania sie wyrywają ale same to jeszcze długo pewnie nie usiądą, narazie cwicza obroty i tez zaczynają oodpychac sie od podłogi nogami Butelek jeszcze same tez nie trzymaja, narazie doskonala technike trzymania na innych np. moich włosach
Milena23uk
Moje też do siadania sie wyrywają ale same to jeszcze długo pewnie nie usiądą, narazie cwicza obroty i tez zaczynają oodpychac sie od podłogi nogami Butelek jeszcze same tez nie trzymaja, narazie doskonala technike trzymania na innych np. moich włosach
na wlosach dobre!!
supcio :-)moje sie do siedzenia strasznie wyrywaja Justynko, az sie wycginaja jak je poloze w lezaczku, ale ja za bardzo im nie pozwalam bo jeszcze nie czas raczkowac nie umieja aczkowiek zaczynaja sie odpychac nozkami i plelzac po podlodze, choc do raczkowania im duzo brakuje ... ;/
hihihiMoje też do siadania sie wyrywają ale same to jeszcze długo pewnie nie usiądą, narazie cwicza obroty i tez zaczynają oodpychac sie od podłogi nogami Butelek jeszcze same tez nie trzymaja, narazie doskonala technike trzymania na innych np. moich włosach
kasienkawisienka
Aktywna w BB
hihi a ja niedługo łysa bede
reniag
moi chłopcy też uwielbiają mnie za włosy trzymać a ja wręcz przeciwnie
hej dziewczyny ja chce sie tylko pochwalic ze moje gwiazdy maja juz Zosia 6,5 kg (3,2 kg na starcie) a Julka 6,4 (2,8 na starcie) i sa ciagle na cycusiu choc od paru dni dostaja na noc tylko Hipp'a mleczko i spia wtedy po 7 godz
moje na brzuchu tez nie znosza, wogole im sie glowek nie chce trzymac do gory, jedynie jak je na rekach mamy to wtedy glowki ladnie trzymaja i odchylaja, male leniwce chyba z nich...
moje na brzuchu tez nie znosza, wogole im sie glowek nie chce trzymac do gory, jedynie jak je na rekach mamy to wtedy glowki ladnie trzymaja i odchylaja, male leniwce chyba z nich...
reklama
reniag
Gwiazdy rosną jak na drożdżach a nie na cycusiu
Fantastyczna waga
Fantastyczna waga