reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

Hej dziewczyny:-)

Byłyśmy wczoraj u pediatry i moje dziewczynki od 11 stycznia nie przybrały na wadze:-( Nie wiemy jeszcze dlaczego, narazie mamy zmienic mleko i zrobic badania, jestem załamana:-(

reklama
ja mam złe doświadczenia odnośnie Nanu,my dawaliśmy chłopakom od początku a oni cały czas płakali,spali nam 1-2 godz w ciągu doby,reszta to był płacz,ulewali fontannami.Jak zmienilismy mleczko na Bebilon to dzieci nie do poznania,spali jak aniołki,ulewali ale mniej od tamtej pory nie kupuje niczego made in nestle,raz nie zwróciłam uwagi i kupiłam kaszke mleczno-ryżową-płacz powrócił.

Hej dziewczyny:-)

Byłyśmy wczoraj u pediatry i moje dziewczynki od 11 stycznia nie przybrały na wadze:-( Nie wiemy jeszcze dlaczego, narazie mamy zmienic mleko i zrobic badania, jestem załamana:-(

Kasiu współczuję ale musisz być dobrej mysli będzie dobrze, może po prostu nie tolerują tego mleka i stąd brak przyrostu na wadze. Akiedy teraz musicie znowu skontrolować wagę??? Trzymam kciuki:)

na kontrolę mamy isc za dwa tygodnie i wtedy zobaczymy....martwie sie ze to moze nie byc mleko tylko cos innego:-( To będa bardzo długie dwa tygodnie....

Kasia trzymam kciuki za dziewczynki, ale ja z produktami nestle mam tez zle doswiadczenia. O wiele lepsze sa mleka bebilon i bebiko, tylko chyba Ty musisz karmic mleczkiem dla wczesniaczkow?

Ostatnia edycja:
Mlekiem dla wcześniaków karmiłam do osiągnięcia 3 kg a teraz to już normalne mleczko:) Właśnie nad tym Bebiko się zastanawiam bo niedrogie i duzo dobrego o nim slyszalam...no ale sama decyzji podjac nie moge a lekarka dwa tygodnie kazala czekac....

Ja dokarmiam NAN ACTIVE 1 i u nas super się sprawdza.. nie wiem od czego to zależy.Dzieciaki mi przybrały po 1kg w 4 tyg. Ale każde dziecko ma inny zołądek, więc może kasienko rzeczywiście po zmianie mleka będzie lepiej. Nie martw się na zapas.

Dziewczyny możecie polecić jakiś termometr? Chciałabym kupić jakiś solidny, który nie będzie za każdym razem pokazywał innej temp...

reklama
Do góry