reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bliźniaki niemowlaczki - pierwszy rok życia naszych dzieciaczków.

W opiniach o nim czytałam że wchodzi w drzwi...mój obecny też ma 79cm ale to taki czołg parszywy, już nie moge patrzeć na niego :cool2: gdyby nie to że on jest trochę drogi w porównaniu z innymi x landerami to już bym go wzieła, inne kolory sa nawet 400zł tańsze, ale ten mi się własnie baaardzo spodobał ze względu na ten fiolet :-):sorry2:

reklama
Julianna bardzo ładny wózek, no i kolor :tak: dla dziewczynek po prostu idealny. Ja mam tako, więc nie mogę nic doradzić odnośnie x landera, nie podobają mi się tylko te ala gondole, ale spacerówka wygląda fajnie.

Julianna, ja ostatnio za wiele się tu nie udzielam, ale karmię Olę i mam czas więc napiszę, że x-twina mieliśmy dla rodzeństwa: Nelki i Dominika. Wózek sprawdził się super. We wszelakie standardowe drzwi wchodził, w spacerówkach dużo miejsca, budki sięgające bez mała pałąka i idealnie zakrywające dzieciaki, świetne, ciepłe śpiworki, do spacerówek, pasy można fajnie dostosować pod dzieci co mimo wszystko nie we wszystkich wózkach jest możliwe.
Wygodne kieszenie z tyłu budek ja miałam wersję w kolorze rocky czyli starszą i były te kieszonki. Manewrowanie wózkiem marzenie. My mieliśmy zestaw na pompowanych kołach. Łamana rączka. Z minusów to na pewno nie możność montowania spacerówki przodem do mamy :dry:
Ale nie każdemu to przeszkadza i gabaryty. Ale i tak w porówaniu do np. Tako jest to mikry wózek ;)

Karmelova ja mam keesa i jestem z niego megazadowolona, kosze są tak pojemne, że jak wejdę na zakupy to moge kupic cały kosz bo wszystko pod wózek wejdzie :-p nad morzem mielismy dwie spacerówki i jak mam porównywac do mojej terenówki to już wole mój wózek przynajmniej super sie nim manewruje.

Jjka mój D tak ma, ze z każdą nową umiejętnością nie umie zasnąć, bo ćwiczy to cały czas :crazy: jej najgorzej było jak zaczął wstawać, zasypiał dopiero o 23 :szok: teraz miał etap indianina, nauczyły go dzieci kuzynki, wiec kazdego wieczoru było aaaaaaaaaaa :-D Tomuś tak nie ma, a ja się boje co bedzie jak zaczne D chodzić :confused:

Gotadora i co maaz juz te szelki do chodzenia? chyba też zakupie, mój T pewnie lada dzień sam będzie śmigał, ale widzę że jak sie niczego nie trzyma to ładnie stopy stawia, a jak idzie przy czymś to na palcach.

A moje dzieci mają swoje pierwsze rowerki biegowe :-D ROWEREK BIEGOWY CHILLAFISH BUNZI 2 i 3 KOŁOWY HIT (4485262649) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. o taki :tak:

Bibiana :-) i my mamy taki rowerek :-) kupiłam jeden, mamy drugi taki 3 kołowy, z baldachimem, więc na razie jeden biegowy jest, zobaczymy czy Martusia też będzie chciała jeździć. Na razie bawią się nim jak zabawką szczególnie kółkami. A dziś Norbik nauczył się coś śmiesznego - na siedząco kręci się w kółko na pampersie i się śmieje, fajnie to wygladało jak zabrał Martusi zabawkę i odtańczył ten swój zwycięski taniec :-D Co do rowerów jeszcze to nasze dzieci mają już takie na 2 latka, tatuś kupił już w tamtym roku przy promocji świątecznej w uk jakiś wkrętów, oczywiście warunek był, aby kupić ich całe mnóstwo, ale że u nas wkręty idą jak woda ( remonty) to kupił i tak czekają na swój czas. A co do szelek ... zamówiłam je w niewłaściwym czasie - najpierw sprzedający musiał swoje odczekać, a wreszcie jak wysłał ( z moim ponagleniem) to wyszło że święto, potem weekend, więc chyba jutro dojdą, chyba, bo jeszcze zostanie dla kuriera z Olsztyna do mnie dowieźć, a to często jest najdłużej ( 30 km).

Bibiana- na tych rowerkach dzieci potrafią osiągnąć niezle predkosci. Nie boisz się, ze ci się rozjadą w dwóch roznych kierunkach i ich nie dogonisz? Nawet jednego byloby trudno.

Gotadora mój d tak robił jak raczkowac nie potrafił :tak:
Ojjj no to Ci sie trafiło z tymi szelkami, mam nadzieję, że szybko jednak trafią do was :) a z rowerkami też wam się udało, ja planuje kupić większe ale też biegówki.

Jjka nie boje się, bo na początku bedziemy z mężem z nimi chodzić, a teraz od poczatku chcemy nauczyć ich "zasad"ja mam sąsiadów bliźniaków, mają 3 latka i mama sama z nimi chodzi na rowerki, ale oni to są bardzo grzeczni i słuchają mamy, zawsze na spacerki chodziła z nimi na nóżkach, sama.

reklama
Bibiana najgorzej,że ten 3 kołowy jest różowy, a bardziej Norbuś lubi sobie pojeździć, no ale jemu póki co to bez różnicy jaki kolor. Ten biegowy mamy niebieski, one były jakis czas temu w biedronce po 99 zl. A my jutro też mamy spotkanie babyboomek :-) jutro pobawimy się z córeczkami Marcysiowej

Do góry