reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

Hello jestem!!!!
Sprzatałam wczoraj cały dzieć mieszkanko. a przedwczoraj byłam u moich rodziców bo tato z zagranicy przyjechał a przecież julki jeszcze nie widział no tyle co zaraz po urodzeniu...

tuśka21 pisze:
jus20sto - jak tam samopoczucie - maluch mocno kopie - to chlopak czy dziewczynak bedzie ???

czuję się dobrze 9 nie biorąc pod uwage paskudnego bólu plców, ledwo chodzę a jak muszę wstać z fotela to zajmuje mi to z pół godziny chyba że Andrzej jest w pobliżu...) dzidziol kopie jak niewiadomo co , julka tak nie kopała jak on...no płci dalej nie znam, miałam iśc dzisiaj do lekarza ale nie dam rady...pójdę po świętach....a jak tam u was??dzionek leci

reklama
Ewan ja polecam odwiedzić Bambino na Handlowej 7 i Fartlandię na Upalnej :)

Augustów kocham, uwielbiam tam przebywać, nie ma wakacji żebym nie spądziła nad jeziorami, naszym prawie że ciągle odwiedzanym ośrodkiem jest POLPLED nad Sajnem (chyba dalej ta sama nazwa ośrodka)

Pozdrawiam

jus20sto oszczedzaj sie troche ..... swieta swietami ale dziecko wazniejsze :) :mad:

martuśka nie wiem jak ten osrodek sie nazywa ::)- ale spytam sie meza to mi powie czy dalej tak samo jest ochrzczony :)

a no i jestem rozczarowana w necie podaja inna pogode na nasz region niz w TV ::) ... o ludzie juz nawet w pogodzie klamia :mad: .... co sie w tej Polsce dzieje ??? ::) ;)

sweterek23tu.jpg

img03268np.jpg

Upieklam dzis keks i piernik. Polowe piernika juz posoooszlo! Mezunio kupil mi prezent ( tzn ja poszlam do sklepu, wybralam a on zaplacil) . Boska kiecka, boska okropnie, w brazach i brunatnosciach, falbaniasta podpinana spodnica z halka drapowana do tego bluzka brunatna z portfelowym zapieciem i atlasowa tasiemka pod biustem...ach jakie piekne...ubiore sie na wigilie...dobrze,ze prawie juz jestem w swojej wadze, rozmiar 40, moze byc...

Kalina rośnie ci mały przystojniak

a ja warczę dziś na teściową cały dzień aż chyba dołączę do wątku teściowa i na nia nagadam to może mi ciśnienie zejdzie....

a wtraca mi się we wswzstko...w wychowanie małej w moje małżeństwo próbuje kierowac moim zyciem dość baby mam...

to wez jej wkoncu jus20sto powiedz konkretnie ze to ty decydujesz o swojej corce i ze to twoje zycie i sobie poniekad niezycysz zeby ci sie we wszystko wtracala .... i tyle masz jej do powiedzenia

ja bym tak robila - zresta moja tesciowa tez pare razy probowala ale sobie wyjasnilysmy na poczatku i teraz mam z glowy ....

Just, maly lysy przystojniak. ;D Ale fajnie, o tesciowych gadacie? Moja siedzi teraz na Florydzie, ale przedtem 4 lata z nimi mieszkalismy. jestem specjalistka od tesciowych. Potrafie sobie poradzic z kazda sytuacja, nawet extremalnym zagrozeniem pomaganiem w kuchni...nie cierpie pomagania w kuchni...mamy dwie odmienne wizje zywienia rodziny- moja tesciowa tlusto i duzo, ja delikatnie i lekkostrawnie...
Ale, grunt to usmiech. jak nie dawalam rady wyzalam sie mezowi w ucho w nocy, blagajac go zeby nie powtarzal mamie...i pomagalo. On zawsze trzymal moja strone. Ale najlepiej miec tesciowa w Ameryce. Wlasnie przyslala paczke na swieta. ;D ;D ;D

Just nie oblizuj walka jak bedziesz robila ciasto, bo dzidziu urodzi sie lysy.

::)

reklama
Do góry