reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

ewan-Augustowianka  Witam Cię bardzo serdecznie w naszych jeszcze skromnych progach....

jak ja uwielbiam Augustów... hmmm... pewnie latem się znowu wybiorę... dawno juz tam byłam...:)
wprawdzie mam swój zalew ale nie ma to jak Wasza czysta woda...:)

Może polecacie jakiś sklep w Białymstoku z wózkami, łożeczkami itp
dziewczyny pewnie Ci cos poradzą... ja to jeszcze nie w temacie... no chyba że na dniach zaciąże...hihi... to będziemy razem szukać sklepików...:):)

reklama
hej kobietki - witam was zimowo i sniegowo -

axxa moj maz jest rodem z augstowa - mamy tam wlasny dom - podworeczko i niedlako do jeziorka :D

jak cos moze sie wybierzemy jakos w wakacje na weekend na grilla co ty na to ???

co do sklepow to nie wiem

u mnie na osiedlu sa 2 fajne sklepy GUFFI i jakis jeszcze nowo otworzony ... ale ja daleko mieszkam od centrum wiec napewno nie wchodzi w gre ...
w centrum nie wiem - p[olecam FARKLANDIE NA upalnej i BAMBINO TEZ NA upalnej - ja tam robie zakupy dla ewy - no i czasem w auchanie :) bo teraz ma bardo blisko :)

jus20sto - jak tam samopoczucie - maluch mocno kopie - to chlopak czy dziewczynak bedzie ???

Witam wszystkich w ten grudniowy poranek....

axxa moj maz jest rodem z augstowa - mamy tam wlasny dom - podworeczko i niedlako do jeziorka

jak cos moze sie wybierzemy jakos w wakacje na weekend na grilla co ty na to

jak najbardziej za...:):):) aby była tam tylko bierząca soda w domu... to mogę i na dłużej...:):)

nepewno bedzie - zaraz zloze zmowienie tam na gore -

a ja musze sie pochwalic-jadziemy z mezem do Norwegii tzn. dokladnie do OSLO, moze przy okazji o Szwecje zachaczymy :D tak sie ciesze - nie moge sie doczekac - to bedzie nasza wyprawa miodowa - lekko spozniona ale co tam najwazniejsze ze sie ma odbyc :)

a ja musze sie pochwalic-jadziemy z mezem do Norwegii tzn. dokladnie do OSLO, moze przy okazji o Szwecje zachaczymy tak sie ciesze - nie moge sie doczekac - to bedzie nasza wyprawa miodowa - lekko spozniona ale co tam najwazniejsze ze sie ma odbyc

super... moje gratulacje...a kiedy jedziecie? z Ewunią?
ja swój tydzień (niestety tylko tydzień) miodowy spedziłam w Mikołajkach w Gołębiu... dłużej nie dało by sie tam byc finansowa niewyróbka....

Prognoza POGODY  w Białymstoku :)

Czwartek, 22.12.2005

temp. -6/0 °C

cisnienie 998 hPa

Wiatr:  9 km/h  

Śnieg: 1.0 mm

Piątek, 23.12.2005

temp. 0/3 °C

cisnienie 1002 hPa

Wiatr:  9 km/h  

Śnieg: 0.2 mm

Sobota, 24.12.2005

temp. -1/3 °C

cisnienie 989 hPa

Wiatr:  19 km/h  

Śnieg: 2.6 mm

Niedziela, 25.12.2005

temp. -2/3 °C

cisnienie 985 hPa

Wiatr:  15 km/h  

Śnieg: 1.1 mm

Poniedziałek, 26.12.2005

temp. -1/2 °C

cisnienie 987 hPa

Wiatr:  10 km/h  

Śnieg: 1.0 mm

Wtorek, 27.12.2005

temp. -4/1 °C

cisnienie 1001 hPa

Wiatr:  8 km/h  

Śnieg: 0.3 mm

Środa, 28.12.2005

temp -8/-2 °C

cisnienie 1008 hPa

Wiatr:  15 km/h  

Śnieg: 0.6 mm

WIEC SWIETA ZAPOWIADAJA SIE SUPERANCKO - JUZPI JUZPI JUPI :D

JEDZIEMY TYLKO SAMI WE DWOJKE - NO MOZE JESZCZE DOLACZOL DO NAS NASI ZNAJOMI NAJBLIZSI - BYLI U NAS STARSZYMI NA SLUBIE - NIEDAWNO SIE ZARECZYLI ...

EWA BEDZIE POD OPIEKA KTOREJS Z BABCI - ONA ZA MALUTKA BEDZIE ZEBY ZABIERAC JA NA TAKIE WYPRAWY (12M) ZRESZTA MY JEDZIEMY ODPOCZAC ....

ZAMIERZAMY NA 2-3 TYGODNIE :) ZALEZY ILE MAZ DOSTANIE URLOPU :)

reklama
Do góry