reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

myslę ża kartka powie Wam wszystko...

kartkanabb2ds.jpg

reklama
Gdy ucichnie zgiełk świątecznych przygotowań,
znajdźmy spokój,
w wigilijną noc wyczekujmy Gwiazdki
tak jak czekało się na nią będąc dzieckiem
i mimo świata, który ciągle pędzi,
mimo wszystkich zmian
niech się uda nam kolejny raz w tę cudowną noc
zatrzymać czas.

Wesołych świąt składa Marta i mała królewna w brzuszku :)

sleighs1.gif

czas_prezentow_duza.jpg

dziewczynki składam wam życzenia bo jutro to może nawet czasu nie będę miała....

axxa
tobie przede wszystkim szybkiego dzidziolka zebys po nowym roku nam sie brzuszkiem chwaliła ;) :)

tuśka tobie tak jak i sobie życze żebyś miała spokój w domku i żeby ewunia już nie chorowała

Kalinko
tobie zeby maluch zdrowo rósł...i zeby dalej był taki przystojny jak teraz...

martuśka
a ty zdrowo i szczęśliwie doczekaj się swojej kruszynki...

pozdrawiam i całuje was kobitki...

jA ZNALAZLAM CHWILKE CZASU WIEC SKLADAM WAM KOCHANE KOBIETKI ZYCZENIA ŚWIATECZNE :)

-Życzę Wam - Waszym rodzinom - aby te Święta były niezapomniane - spędzone w rodzinnej, ciepłej atmosferze - przy miłej biesiadzie przy stole ...
-Życzę żeby wszytskie Wasze marzenia - pragnienia w tę noc za sprawą niezwykłej magii zostały spełnione ....
-Życzę by nadchodzący Nowy Rok 2006 przyniósł WAM upragnione zmiany i piekne wydarzenia i był postokroć lepszy od przeszłego roku ....
Serdecznie z calego serducha Życzą Wam Marta z EWA i mężem Mariuszem :)

*axxa - Tobie kchana Życzę wiary i wytrwalości w dążeniu do fasolki - i aby przyszły rok wlaśnie Tobie ja dał (ukachaną i jedyną fasolkę)

*jus20stok - Tobie skarbie Życzę mniej zmartwień (poprawy stosunków z teściową i spełnienia co do męża) aby kochana córeczka Julka dobrze i zdrowo Wam się wychowywała i żeby rosła na mądrą dziewczynkę - a ta dzidziulinka w brzuszku żeby urodziła się zdrowaśna - aby poród był szybki i mało bolensy ...

*Kalinko - Tobię Życzę - żeby te święta były najwspanialsze ... aby synek zdrowo rósł i abyś miała pociechę ze Swoich chłopaków i aby w Nowym Roku do Waszej Rodzinki zawitała dziewczynka :)

*martuśka - a Tobie Życzę szybkiego porodu - i zdrowego baby ... dużo cierpliwości i wiary w siebie .... i aby Nowy Rok przyniósł Wam wszystkim tylko same dobro :)

Aby moje Życzenia się Wam spełniły

WESOŁYCH ŚWIĄT I SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2006

zyjemy, żyjemy ale brzuszyska pełne jak u smoka. Nie wiem czy się rusza maleństwo (raczej za wcześnie żeby go czuć) czy to kichy po przeżarciu :)

żyjemy... żyjemy... tylko brak mi weny do pisania...:(
dzieki mojej "super" tesciowej miałam swieta do d....
a do tego w domu czas wielkiego milczenia....
z racji tego i był brak ochoty na jedzenie... więc ja po świetach jak nigdy... nie jestem ciężejsza....

axxa pisze:
żyjemy... żyjemy... tylko brak mi weny do pisania...:(
dzieki mojej "super" tesciowej miałam swieta do d....
a do tego w domu czas wielkiego milczenia....
z racji tego i był brak ochoty na jedzenie... więc ja po świetach jak nigdy... nie jestem ciężejsza....

axxa wcale ci nie zazdroszczę nie będę pytać o co poszło bo po co cię jeszcze bardziej denerwować...u mnie słowo " teściowa" wywołuje wręcz torsje więc wiem jak to jest, trzymaj sie kobitko i nie daj sie trolowi

kto w oóle wynalazł taka instytucję jak teściowa??
na stos z nim...

reklama
kto w oóle wynalazł taka instytucję jak teściowa??
na stos z nim...
dokładnie... gdybym mogła to bym ją z wielką chęcią spaliła na stosie...
a o co poszło?... u nas nigdy nie ma konkretnego powodu... poprostu ona nigdy mnie nie zaakceptowała i tego nigdy nie zrobi... bo ona sobie inna synową wumarzyła dla kochanego jedynaka...
ps. moja teściowa jest bardzo podobna do zgredka...:)

Do góry