reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Białystok i okolice

martuśka ty jestes z marcowych mam???
i mieszkasz na bema??
i ja sie dopiero dowiaduję??
no prosze ja na bema sie wychowałam i orzynajmniej raz w tygodniu tam jestem bo przeciez moja mama mieszka na bema
moze my sie w realu znamy??

reklama
Jonatanek ma boski sweterek i wogóle pyza z niego do schrupania :)

Czuję się dobrze, jest już tylko coraz ciężej, ale nadal pracuje i pracuje, chociaz obiecywałam sobie wiele razy, że wezmę zwolnienie i wypocznę, no ale cóż... 2 stycznia mam wizytę u Arciszewskiego więc tym razem wezme zwolnienie i poodpoczywam.
Jestem lutową mamą.
Mam termin na 27 luty, ale z usg wychodzi 23

A co do Bema, to ja tu mieszkam półtora roku, więc chyba sie nie znamy z widzenia, ale może...

Pozdrawiam zimowo :)

martuśka pisze:
Mam termin na 27 luty, ale z usg wychodzi 23

martuśka- najpewniejszy termin z produ jest z ostatniej miesiaczki - a z USG im wieksze dziecko (miesiac ciazy) tym bardziej sie przesuwa termin o konca np. w Twoim wypadku do konca lutego - :)

a tak apropo's to supcio pogoda wlasnie bylam sobie na spacerku z siostra i tak sobie oddetchnelam - ale sie super czuje :D

i EWA dzis nocuje u mojej siostrzyczki wiec sie wyspie i pobaraszkuje z mezem hehehehe ;)

a troche odpoczynku mi sie przyda po tym calym dlugim ciezkim tygodniu i zabkowaniu ewy ::)

pozdrawiam

martuśka zobacz jaki ten swiat mały... ja mieszkałam niedaleko Bema... robiłam codziennie zakupy w PSS na Bema... wysoki stoczek tez znam.. np. ul Fiedorowicza...:)
mam nadzieję że kiedys będąc u rodzinki wskoczysz tez do babyboomowej kolezanki...:):)

Kalina śliczne dzieciątko... i jakie juz duże...:)

dziewczyny u was też taka piękna zima... ale super... tyle sniegu...:):)

to patrzę ze my tu osiedlowe forum zakładamy ;D
hehe jaki ten świat mały....

u nas tez zimowo...
miałam wczoraj z dzieckiem bałwana lepić ale stwierdziłam że mi się nie chce z domu wychodzic...

uuuuuu..... ale cisza nastała....
czyżby nic się nie działo...?

hmmmm....

u nas tez zimowo...
miałam wczoraj z dzieckiem bałwana lepić ale stwierdziłam że mi się nie chce z domu wychodzic...
ogladałam ppgodę... ponoć w piatek ma u nas deszcz padać...i znowu bedzie chlupa na świeta...buuuu

nie wiem czy to tak tylo u mnie... ale ja mam wielkiego lenia i nie chce mi się nic robić...
jak to szło?..."Boże spraw aby mi się chciało.... tak jak mi się nie chce"....  dokładnie to do mnie pasuje....

miłego dzionka...wszystkim życzę...:)

axxa powiedz mi jak mam zrobic taki suwaczek z wiekiem ewy jak maja na forum np. dzeici czerwcowek .... bo kombinuje konbunuje i nic .... eghhhh

reklama
ten wątek miejscowo jest chyba najbliższy dla Augustowa-u nas mróz aż skrzypi, w tej chwili mamy już minus 10 stopni!. Termin mam na począteczek lipca więc moja dzidzia na razie mrozu nie odczuwa :). Może polecacie jakiś sklep w Białymstoku z wózkami, łożeczkami itp. Wprawdzie chyba jeszcze za wcześnie kupować, ale rozejrzeć się nie zaszkodzi
Ciepłe pozdrowionka z zimnego Augutowa wszystkim przyszłym mamusiom.

Do góry