Annaoj u nas to samo, obrót plecki-brzuszek jest ekspresowy,ale spowrotem nie zawsze Mai wychodzi. A najbardziej śmiać mi się chciało jak pierwszy raz się przewróciła na brzuszek, po czym było głośne ehej (tak jakby chciała powiedzieć: "Matka, Ojciec zobaczcie co umiem"
reklama
lepiej dlA CIEBIE bo jakbyś zobaczyła w TV jakies wiadomosci i to co wyrabia Kaczka to można popaść z nerwice
ja nie oglądałam kilka dni faktów... bo akurat albo zabawa, albo karmienie, albo coś... no ale mój małż jest uzależniony od newsów... w każdym razie w sb tvn24 było włączone pół dnia... przechodziłam umyć butelkę i patrzę, a tam kaczor... jak usłyszałam co pieprzy to mnie zatkało... i uciekłam umyć butelkę, bo mnie po 2 min cholewka w głowę strzeliła
a co do puszczania TV brzdącowi to on momentami się drze jak mu zasłonię tv mały telemaniak... generalnie jego huśtawka jest umiejscowiona tak, aby nie widział TV.
kittek u nas jak się Q obrócił sam z brzuszka na plecy to wpadł w taki ryk z przerażenia, że aż uszy musiałam zatkać...
Ostatnia edycja:
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Dzisiaj obrót brzuszek-plecki, sama w szoku była. Na razie na jednym razie się skończyło.
my też póki co leniuch jesteśmy, choc próbuje i próbuje i jej biednej nie wychodzi, póki co z plecków na bok jej się udaje i raz boku na brzuch było i na tym sie skończyłoEwcia, moja ani w jedna ani w druga strone
a u mnie tv niet :-)
ostatnio przynajmniej, bo Olka tylko w niego slipiła - teraz to ja nawet nie wiem co sie na swiecie dzieje bo nie ogaladam tv, informacji na necie tez nie tylko bb lub fb ewent nk :-)
u mnie to samo
buhahaMoja też maniak TV dziś ją zostawiłam na macie przychodze a ta 3m od ,maty koło Szymka na brzuchu bajki oglada he he
dzisiaj zaś moja Ola zaskoczyła mamę. rano poszlam sobie zrobic śniadanie no i wsadziłam Ole do łóżeczka niech sobie poleży w nadziei że przyśnie, wracam po ok 5 minutach a ona w poprzek łóżeczka usmiech na twarzy od ucha do ucha jak ona to zrobiła ni wiem.
Forget-me-not
Fanka BB :)
czy wy pozwalacie swoim maluszkom oglądać TV?
Nie, ale robimy maleńkie wyjąteczki :-)
Tydzien temu bylismy na obiedzie w knajpie i zeby w spokoju zjesc posadzilismy ją w wozku przodem do zawieszonego na scianie tv. Pol h patrzyla jak zahipnotyzowana, a matka z ojcem zjedli obiad :-)
W domu nie pozwalam - ma tyle zabawek, ze to powinno jej wystarczyc. Nie wiem czy to szkodliwe jest - być może nie, ale po co ma sobie oczy wytrzeszczać i od kołyski indoktrynować się PISiorowymi głupotami ;-)
czy wy pozwalacie swoim maluszkom oglądać TV?
u mnie czasami sie inaczej nie da, jak siostra oglada bajki, to Borys tez, tzn lezy na macie i zamiast sie bawic zabawkami, gapi sie w tv.
reklama
zielona maupa
Na skrzydłach melancholii
No Katik, to jeszcze to mojemu chlopu wytlumacz... Ja zaczynam kapitulowac.