reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bawimy mama, bawimy...

Annaoj u nas to samo, obrót plecki-brzuszek jest ekspresowy,ale spowrotem nie zawsze Mai wychodzi. A najbardziej śmiać mi się chciało jak pierwszy raz się przewróciła na brzuszek, po czym było głośne ehej (tak jakby chciała powiedzieć: "Matka, Ojciec zobaczcie co umiem"

reklama
lepiej dlA CIEBIE bo jakbyś zobaczyła w TV jakies wiadomosci i to co wyrabia Kaczka to można popaść z nerwice

ja nie oglądałam kilka dni faktów... bo akurat albo zabawa, albo karmienie, albo coś... no ale mój małż jest uzależniony od newsów... w każdym razie w sb tvn24 było włączone pół dnia... przechodziłam umyć butelkę i patrzę, a tam kaczor... jak usłyszałam co pieprzy to mnie zatkało... i uciekłam umyć butelkę, bo mnie po 2 min cholewka w głowę strzeliła :-p

a co do puszczania TV brzdącowi to on momentami się drze jak mu zasłonię tv :szok: mały telemaniak... generalnie jego huśtawka jest umiejscowiona tak, aby nie widział TV.

kittek u nas jak się Q obrócił sam z brzuszka na plecy to wpadł w taki ryk z przerażenia, że aż uszy musiałam zatkać...

Ostatnia edycja:
Ewcia, moja ani w jedna ani w druga strone:no:
my też póki co leniuch jesteśmy, choc próbuje i próbuje i jej biednej nie wychodzi, póki co z plecków na bok jej się udaje i raz boku na brzuch było i na tym sie skończyło :-D

a u mnie tv niet :-)

ostatnio przynajmniej, bo Olka tylko w niego slipiła - teraz to ja nawet nie wiem co sie na swiecie dzieje bo nie ogaladam tv, informacji na necie tez nie tylko bb lub fb ewent nk :-)

u mnie to samo:-D:-D:-D

Moja też maniak TV dziś ją zostawiłam na macie przychodze a ta 3m od ,maty koło Szymka na brzuchu bajki oglada he he
buhaha :-D:-D:-D

dzisiaj zaś moja Ola zaskoczyła mamę. rano poszlam sobie zrobic śniadanie no i wsadziłam Ole do łóżeczka niech sobie poleży w nadziei że przyśnie, wracam po ok 5 minutach a ona w poprzek łóżeczka :szok: usmiech na twarzy od ucha do ucha :-D jak ona to zrobiła ni wiem.

czy wy pozwalacie swoim maluszkom oglądać TV?

Nie, ale robimy maleńkie wyjąteczki :-)

Tydzien temu bylismy na obiedzie w knajpie i zeby w spokoju zjesc posadzilismy ją w wozku przodem do zawieszonego na scianie tv. Pol h patrzyla jak zahipnotyzowana, a matka z ojcem zjedli obiad :-)

W domu nie pozwalam - ma tyle zabawek, ze to powinno jej wystarczyc. Nie wiem czy to szkodliwe jest - być może nie, ale po co ma sobie oczy wytrzeszczać i od kołyski indoktrynować się PISiorowymi głupotami ;-)

nie pozwalam Polce ogladac tv, choc czasem oczywiscie przylapie ja jak sie wygina, i nawet do gory nogami potrafi patrzec.
Czytalam, ze poza zlym wplywem na oczy malucha, moze powodowac to rowniez zaburzenia snu....

reklama
Do góry