reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bawimy mama, bawimy...

reklama
Ewka- Kubuś śpi na brzuchu do tej pory i nic mu nie jest :))) Do niedawna w ogóle spał bez poduszki- jak mu ją dawałam, to wyrzucał.

Ewka to moja tez z tych wygodnych i gdy chce sie przekrecic(z pleckow na brzuch albo z brzuszka na plecki) to wola o pomoc. Za to nozki pieknie chwyt, zabawki tez i do buzi laduje a od kilku dni probuje siadac. Obracac sie jej nie chce ale siedzenie to jest to heh

A niki juz ładnie załapał obroty z brzucha na plecki ale z pleckow na brzuszki to nieet
łapać łapie zabawki ale jeszcze ten chwyt ma taki gapciowaty:)
A siedzenie to mu radoche sprawia :)

no Jerz tez na brzuchu, ale martwi mnie to ze mały się jeszcze sam nie potrafi odwrócić na plecy

Ewcia- no właśnie Kuba tak ma od czasów niemowlęctwa i też na początku nie umiał się obrócić z brzuszka na plecki (w odwrotna stronę owszem) i też dlatego długo mu nie dawałam podusi, bo bez niej jest bezpieczniej.

Udało się!!!! :-D
jest i obrót z pleców na brzuszek :-D
ale jak!!!
Leżała na macie tyłem do tv
a tam VIVA
No i wygina się patrzy do tyłu modzi
patrzę a Ona na brzuchu teledyski ogląda:-D :-D :-D

A obiecywałam sobie że nie przyzwyczaję dziecka do TV -Ona już jest uzależniona:-D

Ola jako że przewroty opanowała już dawno to teraz próbuje leżac na brzuch podkurczać nogi tak żeby być na kolanach ale nie umie tego dograć z głową jak tyłek idzie do góry to buzia w mate i wyje żeby ją ratowac .
Zabawki ostatnio gryzie .

reklama
Do góry