reklama
13 u nas wczoraj dokładnie to samo - leżała na macie tyłem do tv i tak się wyginała do ekranu, że w końcu obrocik się udał, tour de Pologne tak ją zaciekawiło:-)
Moja starsza dzięki pilotowi i komórce zaczęła się przemieszczać :-)
a u mnie tv niet :-)
ostatnio przynajmniej, bo Olka tylko w niego slipiła - teraz to ja nawet nie wiem co sie na swiecie dzieje bo nie ogaladam tv, informacji na necie tez nie tylko bb lub fb ewent nk :-)
lepiej dlA CIEBIE bo jakbyś zobaczyła w TV jakies wiadomosci i to co wyrabia Kaczka to można popaść z nerwice
lepiej dlA CIEBIE bo jakbyś zobaczyła w TV jakies wiadomosci i to co wyrabia Kaczka to można popaść z nerwice
oj teraz z ciekawosci to sobie tvn24 wlacze, co tez ten drob psoci...
Katik
...jestem mamą...
Madzie, bo Ci kolarka rośnie!
U mnie TVlandia całymi dniami wyłączona- włączam tylko na bajki o określonych porach, bo szkoda mi czasu na TV, już dzieci, książki, net i mąż są wystarczająco absorbujące ))
ja tez calymi dniami tv wylaczone, bo Polka momentalnie slepia wpatruje. Wlaczam jak Ł wraca z pracy na fakty, a w tym czasie Polke tylem sadzam w bujaku hehehe
teraz próbuje leżac na brzuch podkurczać nogi tak żeby być na kolanach ale nie umie tego dograć z głową jak tyłek idzie do góry to buzia w mate i wyje żeby ją ratowac
eee Ala nie próbuje -wykorzystuje moment jak obracam ją na brzuch na macie albo w wanience...
Ja ją trzymam całą mokrą dwoma rękami a ona hop i kolana podkurczone...
Jak s kąpie to ja Jej zawsze te nogi prostuję coby Jej nie utopić
Ale jak S na popołudnie do pracy idzie to już przestałam na brzuchu kąpać
Z dziwnych rzeczy to robi foczkę
Prostuje ręce na brzuchu i się tak wygina -śmiesznie to wygląda i po o Jej to?
13 to wszystko jej potrzebne do raczkowania to wyginanie na prostych rękach też potem zacznie odrywac brzuch i właśnie podginac kolana i unosić cały brzuch do góry . Wsio potrzebne a jaka to ciezka robota dla maluchów
reklama
annaoj kce
08.06/04.10/09.13
Alicja od piątku dołącza do obracających się. Na razie plecki-brzuszek, a potem o pomoc woła.