AgnieszkaSz-r
Mama VI 2007 i IV 2010
Gratuluje wszystkim dzieciakom nowych umiejętności
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a mój mały terrorysta zaczął okazywać uczucia... jak tylko coś go wystraszy jak siedzimy na podłodze to kleka w moją stronę i wyciąga łapki żeby go przytulić...
elvie - gratuluję lence stania :-) a w restauracji też można jeść z tacki dziecku wszystko wolno
aga - gratki dla Sebka za nowe słowo i to jeszcze takie! a gryzienie mu przejdzie
maonka - no i gratki dla Oli za kota i kichanie hehehe kot hahaha
wronka - no i gratuluję pierwszych kroczków nasz leń póki co woli więcej siedzieć :-)
gosiek - fajnie, że już słomkuje :-) musimy też spróbować ze słomką.
aniam - Twoja Ola to tak po tych schodach zasuwa, że ja byłam w szoku!! taka mała niepozorna a speeda ma na maxa!
az mi sie zimno zrobilo jak to przeczytalam i taka muzyczke jak z Hiczkoka (nie wiem jak to sie pisze a nie chce mi sie teraz spr) slyszalam gdzies z tylu glowy. dobrze ze nic sie nie stalo:-)Ostatnio natomiast zapomnialam zamknac za soba bramke, a bylysmy u gory. Pola biegala wszedzie, a ja bylam przy szafie w sypialni. Nagle poprostu jak jakis impuls dotarlo do mnie, ze zapomnialam o bramce, i rzucilam sie w kierunku schodow.
Polka stala tuz przed bramka, i patrzyla w dol.
Szlag, nawet nie chce myslec co moglo sie stac.
to ile on ma wzrostu? no chyba ze klamki jakos nizej macie niz standardowoJa rownie chętnie zakupię bramkę, więc też poprosze o linki. Maly sięga do klamki i muszę przekluczać drzwi, więc ani się obejrzę jak zechce sam wyjść z domu
bo wiesz Elvie, z tacki duuuzo lepiej zmokuje. Seb tez tak robi:-)Moja miskę wywala i je z tacki, więc do restauracji z nami chodzić nie będzie
to ile on ma wzrostu? no chyba ze klamki jakos nizej macie niz standardowo