reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bawimy mama, bawimy...

Kosi, kosi i papa tez są na porządku dziennym... Wronka- a dalej to będziesz miała tak, jak ja, czyli Mały Majsterkowicz... dzisiaj zablokował babci TV, dobrze, że łaskawie pokazał jej jak się odblokowuje, bo już była spanikowana, że cos popsuła.
Młodszy na NIE i NIE WOLNO reaguje... uśmichem nr 5 i kontynuowaniem zajęcia :-D

reklama
Agnieszka fajowo to musi wygladac.

U nas tez jest kosi kosi lub bravo.Robi tez juz od niedawna pa pa.
A jak mowie nie to tez strzela tym swoim usmiechem zerka tylko na mnie i robi dalej swoje.Urwis maly.

Gosiek to ja widze że wszystkie nasze kwietniowe dzieciaki to takie rogate dusze. My im nie a te wzrok niewiniątka, uśmiech nr 5 i dalej swoje :tak: ehhh :-D

hehe, a już myślałam że tylko moje dziecie to taki diablik :).
ja mam o tyle dobrze, że Adaś na "nie wolno" reaguje w prawdzie histerią, ale czynność przerywa :)

Kosi, kosi i papa tez są na porządku dziennym... Wronka- a dalej to będziesz miała tak, jak ja, czyli Mały Majsterkowicz... dzisiaj zablokował babci TV, dobrze, że łaskawie pokazał jej jak się odblokowuje, bo już była spanikowana, że cos popsuła.
Młodszy na NIE i NIE WOLNO reaguje... uśmichem nr 5 i kontynuowaniem zajęcia :-D
na NIE Sebcio tak samo reaguje. Gorzej jest jak po NIE nastepuje odebranie mu zdobyczy. Wtedy Mlody dostaje ataku histerii, placz, krzyk i "rzucania sie" na podlodze. My oczywiscie ignorujemy takie zachowanie, mam nadz ze z tego wyrosnie:p

a z nowosci, to Seb opanowal juz schodzenie z wysokosci. Kiedys chcial schodzic na skruty czyli rzucal sie na podloge na glowke. Teraz odwraca sie tylem i zsuwa sie na stopy. mam nadz ze uchroni go to przed spadaniem z sofy, lozka czy innych wysokosci...

no brawo!
Ja już też wyczekuję pierwszego kroku :-) Adaś niedawno załapał samodzielne stanie, i teraz zachwyca nas tym codziennie :-) A jaki gaduła z niego! Uwielbiam go po rannej pobudce. I podoba mi sie jak z gracją spada na dupkę. Stoi i bęc , w V sie uklada
Jak każda mama zachwycam się czymś codziennie ;p

Bartek stać stoi, łazi przy meblach , natomiast bojkotował raczkowanie (choć umiał, co kika razy pokazał) do dzisiaj- ogłaszam wszem i wobec- leń ruszył puppę i RACZKUJE, całe popołudnie raczkował :-D
Ja nie chcę, żeby on chodził, ale raczkowanie podobno dobrze wpływa na rozwój :-D

reklama
Bartek stać stoi, łazi przy meblach , natomiast bojkotował raczkowanie (choć umiał, co kika razy pokazał) do dzisiaj- ogłaszam wszem i wobec- leń ruszył puppę i RACZKUJE, całe popołudnie raczkował :-D
Ja nie chcę, żeby on chodził, ale raczkowanie podobno dobrze wpływa na rozwój :-D

heehehe widze ,że Bartus to jak mój Borys:-), napierw tylko pelzanie długi czas, a teraz i raczkuje i pełza ...heheheh jak mu się spieszy to pełza jak żołnierz na poligonie:-), a jak mu sie znudzi to raczkuje na całego. Stac , wszędzie stoi i łazi przy meblach, ostatnio zacząl się tylko lekko trzymac jedną rączką, widac ze coraz bardziej smiały się robi:-)

Do góry