Ewelina.Be
Fanka BB :)
W takimi razie czego tu gratulowałaś?Jeśli gratuluję to gratuluję
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W takimi razie czego tu gratulowałaś?Jeśli gratuluję to gratuluję
No jak czego bardzo bladej kreskiW takimi razie czego tu gratulowałaś?
Nie życzę sobie obrażania. Też polecam myśleć. Wyrażam swoje zdanie i mam do tego prawo. Jeśli gratuluję to gratuluję. Proszę następnym razem odnosić się do pytań autorki, a nie do odpowiedzi. Oczywiście jeśli o komentarz mnie dotyczy.
Nie. Bo to jest forum i też mam prawo się mylić. Proszę odnosić się do wpisu autorki.
Ja bym chciała trochę stanąć w obronie Pani która gratulowała bo samo pytanie już było niezbyt mądre więc nie startowaliśmy z wysokiego poziomu naukowego [emoji23] my tez jesteśmy odpowiedzialne za informacje jakie przyjmujemy i źródła z jakich korzystamy wiec w sumie osoba która napisała komentarz nie ponosi odpowiedzialności za to co odbiorca z tym zrobi ja biorę z tego lekcje żeby nie nakręcać się i przyjmować fakty takie jakie są, nie szukać czegoś czego nie ma… nic się nie stało błędne diagnozy stawiają czasem nawet lekarze a co dopiero ludzie na forum[emoji23] Haha [emoji23][emoji23]
Ty sobie przeanalizowalaś i zrozumiałaś, że kreski nie było lub była fabryczna, dostałaś okres i jest ok ale tu na forum codziennie ktoś wrzuca niewidoczne kreski, dziewczyny nakrecaj, gratulują itp. Później okres przychodzi i płacz bo jak to przecież "każda blada kreska to ciąża", pewnie poronienie itp.Ja bym chciała trochę stanąć w obronie Pani która gratulowała bo samo pytanie już było niezbyt mądre więc nie startowaliśmy z wysokiego poziomu naukowego [emoji23] my tez jesteśmy odpowiedzialne za informacje jakie przyjmujemy i źródła z jakich korzystamy wiec w sumie osoba która napisała komentarz nie ponosi odpowiedzialności za to co odbiorca z tym zrobi ja biorę z tego lekcje żeby nie nakręcać się i przyjmować fakty takie jakie są, nie szukać czegoś czego nie ma… nic się nie stało błędne diagnozy stawiają czasem nawet lekarze a co dopiero ludzie na forum[emoji23] Haha [emoji23][emoji23]
Ja bym chciała trochę stanąć w obronie Pani która gratulowała bo samo pytanie już było niezbyt mądre więc nie startowaliśmy z wysokiego poziomu naukowego my tez jesteśmy odpowiedzialne za informacje jakie przyjmujemy i źródła z jakich korzystamy wiec w sumie osoba która napisała komentarz nie ponosi odpowiedzialności za to co odbiorca z tym zrobi ja biorę z tego lekcje żeby nie nakręcać się i przyjmować fakty takie jakie są, nie szukać czegoś czego nie ma… nic się nie stało błędne diagnozy stawiają czasem nawet lekarze a co dopiero ludzie na forum Haha
Nawet w instrukcjach testów jest napisane, że blada kreska oznacza ciążę. Praktycznie w każdym wątku są odpowiedzi, które "zagubiona nastolatka" mogłaby za bardzo wziąć do siebie. To forum nie jest od hejtu a od pomocy. Jeśli autorka pisze post na takim forum ma świadomość, że nie odpowiadają jej lekarze a inne kobiety.Nie mogę się z tym zgodzić, trafiło na Ciebie i widać, że umiesz sama analizować, myśleć i przesiewać wiadomości, a teraz wyobraź sobie, że na forum trafia przerażona i zagubiona nastolatka w poszukiwaniu "informacji" i pierwsze co znajduje na forum to wpis "każda blada kreska znaczy ciążę", taka artystka powinna ponosić baaaaaaaaaaaardzo surowe konsekwencje plecenia bzdur.
Jesteśmy dorośli i odpowiedzialni za wszystko co mówimy i robimy, nawet jeśli próbujemy wmówić światu, że jest inaczej.