reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Bardzo blada ledwo widoczna druga kreska

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :) faktycznie nakręciłam się i chyba trochę pewne rzeczy nadinterpretowalam 🙈 przynajmniej w 3 rocznice ślubu najpije się z mężem wina 😂 może następnym razem się uda ;)

reklama
Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :) faktycznie nakręciłam się i chyba trochę pewne rzeczy nadinterpretowalam [emoji85] przynajmniej w 3 rocznice ślubu najpije się z mężem wina [emoji23] może następnym razem się uda ;)
Spokojnie dopóki okresu nie ma zawsze jest nadzieja :)
Przy testowaniu należy pamiętać, że czasami pojawiają się kreski fabryczne i jakiś cień cienia nie zawsze oznacza ciążę jak ktoś wyżej napisał. Jak miesiączka nie przyjdzie powtórz za kilka dni test :)

Dziękuje za wszystkie odpowiedzi :) faktycznie nakręciłam się i chyba trochę pewne rzeczy nadinterpretowalam [emoji85] przynajmniej w 3 rocznice ślubu najpije się z mężem wina [emoji23] może następnym razem się uda ;)
Jeszcze nie wszystko stracone ;) może faktycznie okaże się, że ciąża, czego oczywiście Ci życzę. Ja po zeszłym cyklu tez mam nauczkę, latałam co chwilę z testami xD a teraz.. nwm jakoś tak mnie inaczej.. co ma być to będzie.. nie nastawiam się za bardzo w tym cyklu, bo najpierw z mężem przytulaliśmy się non stop niemalże, a później maz miał wypadek i e względu na jego kregoslup musieliśmy przerwać starania..

Zobacz załącznik 1287796
Cześć Dziewczyny
Co o tym sądzicie ? Kreska ledwo jest widoczna… czy to może być ciąża ? Spóźnia mi się okres 2 dni ale mam dość krótkie cykle (24 dniowe) brzuch boli jak na okres ale okres się nie pojawił, jest mi niedobrze…
Miałam identycznie. To była ciąża. Powtórz test najlepiej z czułością 10 jednostek. Facelle z Rossmana ma taką czułość. Z każdym dniem kreska powinna być ciemniejsza. Gratuluję :)

To akurat nie zawsze tak działa 🙂 Ja miałam betę 90, a test pokazal bardzo blada kreskę 😵‍💫
A robiłaś betę i test tego samego dnia? Bo jeżeli nie to niestety, Twój przypadek niczego nie wnosi. Beta potrafi na początku przyrastać i po 200%, a przy tak małych wartościach to bardzo wiele zmienia.

Oczywiście zdarzają się też i testy, które z jakiś przyczyn słabo się odbarwiają🙂

Testy facelle z Rossmanna pokazują bladą kreskę bo ona tam jest jeszcze przed zrobieniem testu [emoji2296]
Polecam sprawdzać

A robiłaś betę i test tego samego dnia? Bo jeżeli nie to niestety, Twój przypadek niczego nie wnosi. Beta potrafi na początku przyrastać i po 200%, a przy tak małych wartościach to bardzo wiele zmienia.

Oczywiście zdarzają się też i testy, które z jakiś przyczyn słabo się odbarwiają🙂
Tego samego. Odstęp to dosłownie godzina 🙂 Powtórzyłam tez test tej samej firmy dwa dni później (żeby mieć ładny na pamiątkę 😅) i nadal szału z tą kreską nie było. Może jakaś dziwna partia 🤣

reklama
Do góry