No to zrób sobie jutro najwyżej innej firmy jeszcze test, albo po prostu leć na betę. Ale wygląda mi to na ciąże.. Kreska nie jest ledwo widoczna tylko bardzo widoczna..Ostatnio bardzo mi się miesiączka rozregulowała albo miałam 4 dni przed terminem albo 4 dni po terminie.
reklama
Fado123
Fanka BB :)
Ciaza jest ,ale ja bym na bete poszla ,i zobaczyla jak rośnieCześć
Od 6 dni spóźnia mi się okres. Staramy się z mężem o dzidzie. W dzień planowanej miesiączki zrobiłam pierwszy test - wyszedł negatywny. Dziś zrobiłam drugi i pojawiła się blada druga kreska. Czy mogę być w ciąży?
U mnie te testy wychodziły jeszcze przed miesiączką, nawet 10 dni po owulacji.Ostatnio bardzo mi się miesiączka rozregulowała albo miałam 4 dni przed terminem albo 4 dni po terminie.
Twój jest naprawdę wyraźny, mój, niezafałszowany był o połowę bledszy niż Twój
Byłabym dobrej myśli na Twoim miejscu. Beta da 100% pewności, ale jak nie masz kiedy to powtórz test za 2-3 dni, kreska powinna być ciemniejsza.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Jak najbardziej możliwe, ze jesteś w ciąży i na to wskazują testy, możesz powtórzyć dla pewności innej firmy, albo oznaczyć betę, ale po cichu gratuluję
Lilka455
Dostałaś okres czy plamienia ? Bo brązowe plamienia mogą świadczyć o implantacji i to jest zupełnie normalneCześć beta potwierdziła ciążę ale trochę się zdziwiłam bo dostałam @. I nie wiem co teraz
Normalny okres jak zawszeDostałaś okres czy plamienia ? Bo brązowe plamienia mogą świadczyć o implantacji i to jest zupełnie normalne
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Cześć beta potwierdziła ciążę ale trochę się zdziwiłam bo dostałam @. I nie wiem co teraz
Wygląda na ciążę biochemiczną
blanny
Jeśli beta wyszła, to implantacja już była, bo dopiero po implantacji wytwarzany jest hormon beta hcg.Dostałaś okres czy plamienia ? Bo brązowe plamienia mogą świadczyć o implantacji i to jest zupełnie normalne
Natomiast w ciąży brązowe plamienia mogą świadczyć o zbyt niskim progesteronie, który jest potrzebny do utrzymania ciąży. Trzeba go wtedy suplementowac.
reklama
Lilka455
Tak masz racje, mój błądJeśli beta wyszła, to implantacja już była, bo dopiero po implantacji wytwarzany jest hormon beta hcg.
Natomiast w ciąży brązowe plamienia mogą świadczyć o zbyt niskim progesteronie, który jest potrzebny do utrzymania ciąży. Trzeba go wtedy suplementowac.
Ostatnia edycja: