reklama
Madzia86G
Fanka BB :)
Potwierdzam
i beta pozytywna i kreseczki widać, na trzecim nawet szukać nie trzeba.
Gratulacje
i beta pozytywna i kreseczki widać, na trzecim nawet szukać nie trzeba.
Gratulacje
Kasia03_88
.
G
guest-1732196727
Gość
Bardzo martwi mnie tak niska beta... A na badania mogę iść dopiero jutro
Z
zmiana8.2
Gość
Kundlica jaki śliczny avatar ))))jesteś w ciąży te kreski są dość wyraźne (a nawet najbledsze potwierdzają ciążę), a beta zatwierdza, ze to nie pomyłka
I nieprawda,ze dopiero w 6 tygodniu jest widoczna ciaza.Mozna isc w 5,a byc moze potrzebny bedzie progesteron.
Pierwsza beta nic ci nie powie tylko tyle ze jesteś w ciąży. Dopiero przyrost sie sprawdza czy jest prawidłowy. Nie jest taka niska. Moja przy bladej kresce była 32 teraz 18tcBardzo martwi mnie tak niska beta... A na badania mogę iść dopiero jutro
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Wynik jest prosty do interpretacji - jesteś w ciąży, gratulacje
Testy też widoczne gołym okiem, więc w tej chwili jedyne, co możesz zrobić, to sprawdzić przyrost bety i cierpliwie czekać na wizytę u ginekologa
Testy też widoczne gołym okiem, więc w tej chwili jedyne, co możesz zrobić, to sprawdzić przyrost bety i cierpliwie czekać na wizytę u ginekologa
Kundlica
Malanowski Ty szpiegu! [emoji16] Dziękuję bardzo [emoji3590]Kundlica jaki śliczny avatar ))))
I nieprawda,ze dopiero w 6 tygodniu jest widoczna ciaza.Mozna isc w 5,a byc moze potrzebny bedzie progesteron.
Dziewczyny dobrze pisza [emoji4] ja pierwsza betę miałam jeszcze niższa a okazało się że przyrosty piękne i aktualnie końcówka 12tc [emoji4]
G
guest-1732196727
Gość
Mam nadzieję, że i w moim przypadku tak będzieMalanowski Ty szpiegu! [emoji16] Dziękuję bardzo [emoji3590]
Dziewczyny dobrze pisza [emoji4] ja pierwsza betę miałam jeszcze niższa a okazało się że przyrosty piękne i aktualnie końcówka 12tc [emoji4]
reklama
Passtelova
Każda beta od czegoś zaczyna. Nie pojawia się magicznie w tysiącach w naszym organizmie jeśli chcesz, sprawdź przyrost po 48h. Jedno jest pewne, jesteś w ciąży, więc trzymam kciuki za dobry rozwojBardzo martwi mnie tak niska beta... A na badania mogę iść dopiero jutro
Na pierwszym USG byłam w 5 tygodniu, bo tak byłam już wcześniej umówiona z lekarzem na powtórkę cytologii. Nie było jeszcze widać zarodka ani tym bardziej serduszka, ale było widać, że ciąża rozwija się w macicy. Po dwóch tygodniach był mały kurczak z serduszkiem